Chip Intel Skylake sareng kamampuanna pikeun nanganan dugi ka tilu monitor kalayan résolusi 4k dina 60Hz

Intel skylake-monitor-0

Intel nembé ngaluarkeun detil anyar ngeunaan generasi na Prosesor skylake di IDF 2015 San Fransisco, dimana insinyur Intel nyarankeun yén prosesor inti kagenep prosesor inti ieu tiasa sayogi kanggo dipésér sakitar dua minggu, nyetél panggung pikeun kamungkinan pengumuman prosesor anu bakal dipasang dina Mac dina pameran IFA Berlin anu bakal lumangsung ti bulan Séptember. 4 nepi ka 9.

Di sisi séjén ieu Prosesor skylake bakal nampilkeun grafik anu langkung saé terintegrasi salaku Iris Pro anu anyar bakal tiasa ngatasi tilu monitor kalayan résolusi 4K dina 60 Hz, Upami urang ngabandingkeun éta sareng arsitéktur Haswell (dua generasi sateuacanna) éta ngan ukur tiasa nanganan monitor 4K tunggal dina 30Hz sareng Broadwell (generasi samemehna) tiasa ngadamel monitor 4K tunggal tapi kalayan tingkat édisi 60Hz.

prosesor-skylake-3

Skylake ogé bakal tampil Ngolah pidéo 4K Ngalangkungan perangkat keras sareng dukungan kanggo API pang anyarna, nyaéta, duanana DirectX 12 sareng OpenCL sareng OpenGL 4.4 2 bakal cocog sareng chip ieu.

 

PC World, publikasi bergengsi di dunya PC, nyatakeun:

Intel parantos ngahaturanan sababaraha perangkat keras dina chip ieu langsung pikeun ngadukung padamelan encoding sareng dekoding 4K. Salaku conto, dina démo anu nunjukkeun putereun sekuen pidéo 4K RAW tina kaméra camcorder Canon, putereunana leres-leres lancar nganggo chip grafik Skylake, padahal upami ukur CPU anu dianggo, gambar sareng pidéo leungit. Kalancaran ngaleungit, sadayana parantos pikasebeleun.

Prosesor skylake bakal nyayogikeun a 10% dugi ka 20% ningkat dina kinerja CPU kalayan aplikasi individual sareng multi-threaded, ogé nganggo konsumsi kakuatan anu langkung handap sareng 30% langkung gancang tibatan chip grafik terintegrasi dina prosesor Broadwell generasi ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Libertycarlitos cenahna

    Halo alus, saur anjeun éta bakal ditambihan dina MacBook Pro salajengna? Iraha diperkirakeun ieu? Sareng naon pamutahiran anjeun tiasa ngagaduhan ngeunaan anu ayeuna ..? Hatur nuhun pisan!