Chrome moal cocog sareng versi OS X, Windows Vista sareng XP anu langkung lami

Chrome-osx-vista-xp-support-0

Waktos ngalangkungan teu kaungkab ku saréréa dina cara anu sami sareng urang parantos sepuh, éta anu panginten Google ku mastikeun dina blog anjeun yén vérsi salajengna Google Chrome anu bakal sumping moal ngadukung versi lawas OS X, khususna urang nyarioskeun OS X versi 10.6, 10.7 sareng 10.8 salian ngumumkeun yén aranjeunna bakal ninggalkeun Windows Vista sareng Windows XP.

Nyatana, ieu parantos katingali sumping kusabab umur panjang sababaraha sistem sareng ayeuna dikonfirmasi, disebatkeun pikeun kurangna apdet kaamanan di Windows XP kusabab ditinggal ku Microsoft sapertos Windows Vista. Dina kecap Google nyalira: «Éta mangrupikeun sistem operasi anu teu tiasa nawiskeun kaamanan anu diperyogikeun pikeun browser wéb pikeun ngajaga malware tina sistem. Ieu ngandung harti yén sistem operasi langkung lami ti ngajalankeun panyungsi Chrome aranjeunna bakal tetep operasional, sanaos aranjeunna moal nunjukkeun apdet pikeun vérsi sareng fitur anyar. "

Chrome-osx-vista-xp-support-1

Bisi wae, éta henteu hartosna yén ti dinten ayeuna dugi ka énjing Google bakal lirén ngadukung peramban na dina sistem ieu, tapi aranjeunna nunjuk ka April 2016 salaku tenggat waktos pikeun pangguna anu hoyong teraskeun nikmati fitur kaamanan sareng berita anu paling anyar anu aranjeunna tampilkeun dina pembaruan salajengna kedah unggah tina vérsi sistem kana anu langkung énggal.

Sacara pribadi, kuring masih nganggo Safari pikeun nganapigasi di OS X, éta nawiskeun kuring sacara praktis sadaya fitur anu kuring peryogikeun sareng dina édisi pang anyarna tiasa lumayan leres. Di sisi anu sanésna, Chrome sanés mangrupikeun panjelajah minimalis anu mimiti sareng Google, dina usaha ningkatkeunna ku seueur fitur, nyaéta "overloading" deui, stripping anjeunna tina lightness éta anu mana éta dibanggakan di awal na anu ngajantenkeun éta pilihan mimiti seueur pangguna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.