Dalapan taun ka pengker Steve Jobs nganggap Mobil Apple

apel mobil steve padamelan tim masak ivone

Numutkeun ka anu kawéntar panyipta iPodéta urut insinyur sareng caket kana rorompok pangadeg ti Apple Tony fadell, Steve Jobs panginten ideu éta pikeun Apple ngawangun mobil anu parantos aya 2008, tapi tungtungna mutuskeun teu maju sabab Kuring gaduh proyek sanés dina pikiran. Dina wawancara video sareng Bloomberg, Fadell nyarios yén anjeunna sareng Jobs ngabahas kumaha hipotésis mobil apel naha éta tiasa diwangun, fitur naon anu bakal dipibanda, inovasi naon dina panel kontrol anu tiasa dipimilik, sareng sajabina. Teras we tinggalkeun anjeun teh video.

Kami ngalaman sababaraha lumpat dina topik éta, ceuk Fadell dina wawancara Bloomberg sareng Emily Chang. Upami urang kedah ngawangun mobil, kumaha urang ngawangun éta? Kumaha dasbor na? Kumaha korsi na sapertos kumaha? sareng Kumaha éta bakal tuang nyalira? (ngarujuk kana béngsin, solar atanapi listrik).

Industri mobil Detroit ampir maot, Fadell nyarios dina wawancara anu ditayangkan unggal Rebo jam 19 wengi di Bloomberg. Éta pikaresepeun pisan nempatkeun ideu-ideu éta dina sirah urang.

Salaku pilihan terakhir Padamelan mutuskeun henteu maju dina waktos éta kusabab anjeunna sibuk sareng proyek Apple anu sanés.

Tungtungna éta sapertos kieu, éta sibuk pisan, urang sadayana kawates pisan ... Éta saé pisan pikeun ngalakukeunana, tapi urang henteu tiasa, saur Fadell.

Tim Cook tangtosna aya dina sagala rumor anu nyababkeun Proyék Titan, sareng ayeuna mangtaun-taun urang parantos nyarios sareng anjeun dina blog urang ngeunaan rumor ieu anu kajadian dina kendaraan listrik, anu sacara internal disebat Project Titan. Mobil Apple saleresna Rahasia Lembah Silicon Valley anu paling dijaga, ditingali ku seueur karyawan profil tinggi Apple di insinyur mobil, ahli kandaraan listrik sareng seueur deui

Sumber [Bloomberg]


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.