DigiTimes nyatakeun Apple Car bakal siap produksi di 2024

Konsép mobil apél

Berita DigiTimes sumping sababaraha dinten saatos dipikanyaho yén Tim Cook ngemutan ditarikna perusahaan saatos 10 taun salaku kapala atanapi posisi anu katingali di jerona. Logisna urang henteu nyarios yén Cook badé angkat ti Apple dinten ayeuna atanapi taun payun., ngan saukur sauntuyan berita anu muncul dina jaringan anu nunjukkeun yén CEO Apple parantos émutan ditarikna tapi henteu sateuacan ngaluncurkeun produk énggal dina kategori énggal ...

Mobil Apple atanapi kacamata kanyataan anu ditambih

Tangtosna, salah sahiji produk anu paling sering disada dinten ieu nyaéta kamungkinan peluncuran kacamata augmented reality, tapi sababaraha jam ka pengker médium DigiTimes nunjukkeun yén Apple Car bakal siap pikeun produksi masal di 2024. 

Tanggal ieu caket kana tanggal anu mungkin dituduhkeun ku sababaraha média khusus pikeun miangna CEO sareng panginten henteu langkung jauh, tapi ditarikna CEO populér kedah sumping numutkeun aranjeunna dibarengan ku produk énggal, produk anu tiasa sacara gampil janten Apple Car ieu.

Ningali deui, urang sadar yén urang parantos lami nyarios ngeunaan Mobil Apple (Proyék Titan) parantos lami sareng sanaos ieu sigana urang malah mimiti teuing pikeun diluncurkeun atanapi produksi massal pikeun taun 2024 ... Bisi naon waé bakal aya waktos anu lami sateuacan urang ngahontal tanggal anu dituduhkeun ku médium DigiTimes janten teu aya deui tapi ngantosan sareng ningali kajadianana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.