Dina 27 Januari, hasil ékonomi kuartal terakhir 2021 bakal diumumkeun

Hasil kauangan Apple Q4 2021

Kuartal terakhir taun 2021 parantos dicirikeun dina dunya téknologi ku kakurangan produk éléktronik, kakurangan, ogé geus kapangaruhan pausahaan basis Cupertino, sanajan kanyataan yén sagala rupa sumber nunjuk kaluar yén Apple moal bakal boga masalah anu sarua sakumaha sesa industri.

Mésér modél Pro tina rentang iPhone 13 eta geus cukup Odyssey, kawas model iPad panganyarna. Janten salah sahiji suku anu paling penting pikeun Apple, urang kedah ningali kumaha kurangna chip mangaruhan éta di sakuliah dunya dina kuartal terakhir taun 2021.

Urang bakal terang 27 Januari salajengna, Tanggal dimana Apple, sareng Tim Cook sareng Luca Maestri, bakal ngumumkeun sareng ngomentaran hasil kauangan kuartal terakhir 2021, kuartal fiskal kahiji 2022 pikeun perusahaan.

Kanggo ayeuna euweuh analis sigana nyandak kasempetan sareng ngumumkeun ramalan penjualan na, ramalan pisan picilakaeun kusabab masalah anu mangaruhan henteu ngan ukur produsén alat éléktronik, tapi ogé produsén kendaraan, alat-alat rumah tangga ...

Rupa-rupa sumber nunjuk kaluar yén masalah chip ieu bakal diteruskeun dugi ka awal 2023, sanajan analis séjén nunjukkeun yén dina ahir 2022 sadayana tiasa normal deui. Anu jelas nyaéta upami anjeun badé nganyarankeun produk Apple, pariksa kasadiaan upami anjeun hoyong ngajual anu ayeuna anjeun anggo pikeun ngahémat artos.

Upami anjeun hoyong ngiringan konperénsi ieu langsung dina 27 Januari, anjeun tiasa langsung ngalakukeunana ti halaman wéb Apple sareng iPhone 7 atanapi engké, iPad generasi ka-5 atanapi engké, iPod touch generasi ka-7 sareng iOS 12.

Upami anjeun ngalakukeun éta tina Mac, éta kedah diurus ku macOS Mojave 10.14 atanapi engké sareng Safari, Chrome, Firefox, atanapi Microsoft Edge. Anjeun ogé tiasa ngiringan konperénsi ieu ngalangkungan Apple TV generasi ka-2 atanapi engké.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)