Dinten pangiriman 14 sareng 16 ″ MacBook Pro énggal parantos sumping

Dinten ayeuna ngan 24 jam saatos peluncuran versi énggal tina OS anu béda-béda anu urang mendakan Monter Monterey, urang kudu nyebutkeun éta Ayeuna giliran MacBook Pros 14 inci sareng 16 inci. Sadayana pangguna anu ngagaleuh MacBook Pro énggal dina waktos peluncuranna sareng salami menit-menit munggaran ayeuna ngantosan datangna alat. Sakumaha biasa urang sebutkeun dina unggal peluncuran, dinten ieu mangrupikeun dinten tukang pangiriman.

Sareng éta jalma-jalma anu tanggung jawab mawa alat-alat énggal urang ka bumi janten jalma anu diantisipasi sareng dipikacinta. Dinten ieu mangrupikeun dinten anu leres-leres ngantosan di tukangeun panto ti imah nepi ka maranehna ngirining bel lawang pikeun muka jeung manggihan urang jeung kotak pakakas anyar urang.

Apple MacBook Pro ieu gaduh prosesor anyar kuat, desain anyar, MagSafe anyar, HDMI na kiyeu. Kami geus katempo sababaraha unboxing dimana urang sadayana halusinasi sareng spésifikasina sareng parobihan anu dilaksanakeun ku Apple di aranjeunna.

Kami nyarankeun kasabaran ka sadayana anu kedah nampi MacBook Pro énggal na sareng anu paling penting kami nyarankeun ngaraosan komputer ieu saatos nampi di bumi, kantor, jsb. Aranjeunna undoubtedly nu pangalusna MacBook Pro nu Apple geus dijieun dina sajarah na, komputer kuat kalawan palabuhan sambungan sarta layar anu bener bakal niup pikiran anjeun dina kasus model XDR 16 inci. Gening ka nu boga untung tina MacBook Pros anyar ieu.

Jalma anu ditinggalkeun ku kahayang mésér salah sahiji alat ieu na gaduh toko Apple atanapi reseller otorisasi caket dieu, aranjeunna tiasa nyobian meunang nyekel salah sahiji aranjeunna. Saham sigana bakal ketat dina dinten peluncuran tapi anjeun henteu kantos terang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.