Dupi abdi tiasa masang Singa Gunung dina Mac kuring?

Gambar Anyar

Judul patarosan nyaéta hiji éta pasti langkung ti hiji, kumargi jigana seueur jalma anu henteu terang naha Mac na tiasa dianggo sareng Mac OS X Mountain Lion. Waktos pikeun milarian.

Mac anu didukung nyaéta ieu:

  • iMac (Pertengahan 2007 atanapi engké)
  • MacBook (Akhir 2008 Aluminium, Awal 2009 atanapi engké)
  • MacBook Pro (Pertengahan / Akhir 2007 atanapi engké)
  • MacBook Air (Ahir 2008 atanapi engké)
  • Mac mini (Awal 2009 atanapi engké)
  • Mac Pro (Awal 2008 atanapi engké)

Ampir sadayana anu nembé lebet, sanaos sakedik sakedik Apple ningalan sababaraha Mac anu panginten cocog pikeun lebet kana daptar. Sing salamet.

Sumber | AppleWeblog


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   iJoe cenahna

    Nya, kuring sareng salju macan tutul sareng kuring ngamutahirkeun ka Lion dina macbook pro 2008 abdi (core2duo) sareng éta musibah (kecepatan pinuh), sigana kuring bakal ngantosan ningali ulasan ngeunaan kumaha singa gunung jalan dina komputer kuring sateuacan ngamutahirkeun