Fitur semedi dibocorkeun dina watchOS 8 Fitness +

Kabugaran +

Semedi penting pikeun seueur jalma sareng aranjeunna ngalaksanakeunna ku sababaraha alesan, ayeuna Apple tanpa hoyong ngajantenkeun resmi diluncurkeun pidéo na anu nunjukkeun pilihan anyar pikeun pangguna tina Apple Fitness +, tapa audio.  Pidéo ieu langkung ti sajam kagolong kana sési anu dilaksanakeun di WWDC taun ayeuna sareng fokus ka pamekar judulna, Kaayaan Uni.

Fungsi ieu ngahaja bocor sareng ayeuna henteu sayogi dina jasa tapi diperkirakeun bakal sumping sareng vérsi anu anyar tina sistem operasi Apple Watch, watchOS 8. Sababaraha média ngagema berita sareng sigana tungtungna fungsi ieu bakal dugi ka sistem operasi.

Kelemahan fungsi ieu anu pangguna anu henteu ngagaduhan aksés kana Fitness + moal tiasa nganggo, sahenteuna sigana sapertos kitu. Tangtosna dina aspék napas, tapa sareng Émut Apple kerja keras sareng fitur-fitur ieu sigana ngabantosan seueur pangguna, janten sok hadé pikeun naekeunana.

Fungsi atanapi langkung saé aplikasi pernapasan anu urang parantos lami kanggo Apple Watch leres-leres manpaatna sareng upami aranjeunna ogé ningkatkeunna ku langkung seueur pilihan, sampurna. Sababaraha atanapi kirang langka anu warta anu ditambihan dina sistem operasi anyar Apple Watch Janten sadaya berita ieu, sanaos kadua, pasti bakal saé pikeun pangguna. Éta bakal pikaresepeun upami Apple bakal ngaluncurkeun Kabugaran + di langkung seueur nagara, saur anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.