Gagasan ningali Apple Car di jalan ngaleungit

Apple Car

Sababaraha kali kami geus ngabejaan Anjeun naon wae warta anu bisa timbul ngeunaan ayana Apple Car. The comings na goings sahiji staf proyék naon bisa jadi mobil listrik pinuh munggaran ti parusahaan Amérika. Nanging, sigana ideu kedah ditunda sakedap. Analis Apple, Kuo, ngingetkeun yén proyék éta "diparkir" kanggo waktos anu teu ditangtukeun, aya omongan 6 bulan, supados ngatur deui jeung mikir strategi anyar.

Apple Car mangrupikeun hasil tina proyék Titan Apple. Proyék ambisius dimana ayana mobil listrik sapinuhna tiasa katingali di jalan-jalan kota urang anu nunjukkeun logo anyar tina apel bitten anu ngajantenkeun perusahaan iPhone kasohor. Sapertos dina seueur alat anu sanés, mobil ieu diperkirakeun janten terobosan dina téknologi. Éta ngagaduhan sababaraha detil anu janten dasar pikeun masa depan seueur mobil anu sami. Nanging, sigana, pikeun ayeuna, sadayana ieu kedah diparkir.

Ramalan nya éta wahana anyar ieu bakal ningali lampu dina 2025. Sanajan kitu, tanggal ieu geus euweuh tangtu, tapi eta teu definitively mecat. Ieu kusabab tim tukangeun proyék sareng proyék éta sorangan parantos bubar. Leres ideu ningali mobil anu fungsina di jalan, sahenteuna tetep dina hawa.Geus aya kamungkinan nyetir Mobil Apple sapertos anu direncanakeun dugi ka ayeuna. Kuo geus ngirimkeun warta ngaliwatan Twitter ngaliwatan pesen singket tapi éféktif nu teu ninggalkeun rohangan pikeun ragu.

Upami urang hoyong ningali Apple Car di 2025, ideu, personel, proyék sareng sadayana anu aya hubunganana sareng Apple Car, kedah dirombak. Ieu moal ngamimitian ti scratch, tapi tangtu Anjeun kudu ampir balik ka awal pikeun bisa papanggih kaping sarta luhureun sakabeh pikeun minuhan realisasi proyék ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.