Gaji Steve Wozniak di Apple $ 50 saminggu

Sanaos seueur anu henteu terangeun éta, Steve Wozniak masih janten pagawé Apple, perusahaan anu didamelna sareng Steve Jobs. Janten padamel Apple, seueur diantara anjeun panginten anu gaji anu bakal anjeun tampi unggal bulan kedahna luhur pisan sareng / atanapi sami sareng anu tiasa ditampi ku manajer luhur perusahaan. Nya, éta moal janten.

Podcast Guy Kawasaki, Jalma luar biasa, parantos gaduh kasempetan kanggo ngetang dina épisode terakhirna ku ayana Steve Wozniak, anu negeskeun yén su gaji di Apple $ 50 net mingguan, saatos ngirangan pajak sareng rencana tabungan, gaji anu jelas-jelas na diakui henteu luhur pisan.

Wozniak nyatakeun yén anjeunna masih janten padamel Apple sareng éta nyaéta hiji-hijina jalma anu nampi unggal minggu Dina akun anjeun panghasilan sakitar $ 50, diskon sadaya pajak. Numutkeun ka Wozniak:

Éta leutik, tapi éta henteu kasatiaan, sabab naon anu kuring tiasa lakukeun anu langkung penting dina kahirupan kuring? " Teu aya anu badé mecat kuring. Kuring salawasna ngagaduhan parasaan anu kuat pikeun Apple.

Steve Jobs - Steve Wozniak

Sanaos dina wawancara ieu sigana yén hal anu paling luar biasa nyaéta gaji anu ditampi ti Apple, éta henteu sapertos kitu. Wozniak nyatakeun Steve Jobs sok dimotivasi ku artos sareng pangaruh sareng teras-terasan milari cara pikeun ngalakukeunana ageung ayeuna. Wozniak nyatakeun yén anjeunna henteu pernah termotivasi ku artos nalika anjeunna damel sareng Jobs nyiptakeun Apple.

Steve hoyong penting, sareng anjeunna henteu gaduh artos. Janten anjeunna teras-terasan milari cara sakedik kanggo nyandak léngkah salajengna, anjeunna hoyong janten jalma penting dina kahirupan. Sareng ieu mangrupikeun istirahat ageung na, sabab ayeuna anjeunna mangrupikeun pangadeg perusahaan dimana seueur artos diinvestasikeun.

Nalika perusahaan mimiti ageung, Kapribadian Jobs robih, Kuring henteu resepeun banyolan deui, tibatan kuring sok hoyong ngobrol bisnis sarengpoho rada ketat. Podcast Gentre anu luar biasa sayogi ngalangkungan tautan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.