Geus aya 25 Toko Apple anu ditutup di AS kusabab COVID

Toko Apple Michigan Kedah Tutup Deui Kusabab Pandemi

Prediksi kaeusi anu dilakukeun dina medium anu sami ieu. Langkung seueur toko Apple ditutup kusabab varian anyar COVID-19 ieu anu disebat ku Organisasi Kaséhatan Dunia salaku Omicron. Varian anu langkung tepa anu sakali deui mariksa jasa kaséhatan sanés ngan ukur ieu. Toko aya dina kasulitan deui na eta leuwih hade janten cautious jeung ngawatesan jam tapi ogé ngawatesan bukaan. Éta naon Apple geus mutuskeun dina momen.

Nya, upami sateuacan Natal Hawa toko Apple di AS ditutup sakedik-sakedik, dugi ka 7, ayeuna, opat dinten saatos urang gaduh sahenteuna 26 toko anu kedah tutup kusabab pandémik Coronavirus. Upami sigana kaayaan di dunya rada santai, ayeuna tétéla yén urang ngagaduhan kasus kontagion dina hateupna sareng diperkirakeun yén aranjeunna bakal terus ningkat sacara éksponénsial. Sagancangna jalma-jalma nyekel, toko-toko tutup. Ieu mangrupikeun cara pikeun nyegah panyebaran panyakit, tapi sigana éta moal cekap. Kuring miharep kuring salah.

Toko panganyarna Panutup kalebet Perpustakaan Apple Carnegie di Washington, DC, Apple Century City di Los Angeles sareng Apple Walnut Street di Philadelphia. Apple ogé ngagaduhan genep toko samentawis ditutup di Texas, ditambah tilu di Ohio, dua di Virginia, dua di Georgia sareng sababaraha deui.

La daptar lengkep anu samentawis ditutup dinten ayeuna nurutkeun ramatloka Apple:

  • Perpustakaan Apple Carnegie di Washington, DC
  • Apple Century Kota di Los Angeles, CA
  • Bsalawasna Center di Los Angeles, CA
  • Walnut Street di Philadelphia, Pennsylvania
  • Baybrook di Friendswood, Texas
  • Koloni munggaran Mall di Sugar Land, Texas
  • Highland Désa di Houston, Texas
  • Kota peringatan di Houston, Texas
  • willowbrook Mall di Houston, Texas
  • The Leuwugn di The Woodlands, Texas
  • taman Crocker di Westlake, Ohio
  • Eton di Woodmere, Ohio
  • Summit Mall di Akron, Ohio
  • Oaks Adil di Fairfax, Virginia
  • Potomac Town pusat di Woodbridge, Virginia
  • Cumberland mall di Atlanta,
  • Lenox alun-alun di Atlanta,
  • sela Creek di Germantown,
  • The Gardens Mall di Palm Beach Gardens,
  • Hayam leuweung jalur di Nashua,
  • Towson kota Pusat di Towson,
  • alderwood di Lynnwood,
  • Cibuluh alun-alun di Bellevue,
  • Puseur Kidul di Tukwila,
  • Tacoma mall di Tacoma,
  • unipersitas desa di Seattle,

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.