Silicon Power armor A65M Shockproof Girang éksternal

Salah sahiji pilihan anu urang gaduh ayeuna dina hal panyimpen nyaéta mésér drive éksternal. Pilihan ieu malah tiasa ngalangkungan sababaraha sistem awan pikeun seueur pangguna sabab nawiskeun pilihan fisik sok pikaresepeun. Kanyataan yén Silicon Power nawiskeun solusi anu pikaresepeun tina jinis ieu pikeun anu peryogi mémori tambahan pikeun dokumén, file, data sareng anu sanésna.

Waktos ieu kami ngagaduhan kasempetan pikeun nguji anu énggal Silicon Power armor A65M nu mangrupakeun drive terjal jeung sertifikasi IP67. Dina hal ieu, éta dirancang pikeun tahan tes paling nuntut jeung ragrag, éta boga panyalindungan tambahan pikeun maranéhanana anu merlukeun lalawanan gede ngalawan kamungkinan ragrag, cai, jsb.

Mésér disk SP Armor A65M anjeun didieu

A kelas Militér shockproof na waterproof Mac drive

Tanpa ragu, dina waktos anu sami urang nyandak kaluar tina kotakna, urang sadar kana kakuatan drive éksternal ieu. Urang tiasa nyebatkeun yén éta mangrupikeun salah sahiji anu paling kandel anu urang tingali tina tandatangan SP ieu, considerably punjul mun A62 atawa Bolt B75 Pro dina watesan ukuran. Pikeun masihan kami ide, ukuranana nyaéta 143,4 x 86,7 x 20,7mm sareng beuratna antara 242 sareng 277g gumantung kana kapasitasna.

Kelas militér na ngajadikeun eta salah sahiji drive éksternal tangguh kami geus katempo keur Mac. Ieu nambihan 3 lapisan luar panyalindungan, dua lapisan karét, sarta sistem gantung internal pikeun panyalindungan dijamin tina nabrak atawa tetes teu kahaja. Disk Silicon Power anyar ieu saluyu sareng MIL-STD-810G 516.6 Prosedur IV ku kituna anjeun teu salempang ngeunaan lalawanan na bisi ragrag kahaja.

Desain interiorna ogé bagian tina sertifikasi ieu sareng éta struktur unibody ngurangan titik putus jadi leuwih hese pikeun niup ngaruksak eta. Ieu undoubtedly kahadean greatest na tanpa ragu.

Siap nyambung sareng nyimpen eusi

Anu pangsaéna nyaéta yén disk ieu nalika kami kaluar tina kotakna parantos nambihan format anu cocog sareng macOS. Dina tiap hal urang salawasna bisa pormat disk jeung nambahkeun format urang hoyong pikeun ngagunakeun éta dina komputer atanapi alat naon waé. Tapi pikeun maranéhanana anu teu boga atawa teu hayang ngalakukeun nanaon lamun disk datang, lian ti nyambungkeun jeung nyimpen eusi, ieu husus pikeun aranjeunna.

Sababaraha spésifikasi utama Armor A65M ieu

Ngeunaan spésifikasi, hal anu penting pikeun dicatet yén éta téh disc kalawan sambungan USB A. Ieu sanés hartosna yén disk gaduh laju anu laun atanapi langkung sakedik sareng éta sambunganna nyaéta SuperSpeed ​​​​USB 3.2 Gen 1 (USB 3.1 Gen 1 & USB 3.0) cocog sareng kalolobaan alat anu urang gaduh ayeuna. Logis, Mac anyar anu nambihan port USB C henteu cocog sareng disk éksternal ieu, tapi pikeun aranjeunna aya alternatif anu pikaresepeun pisan dina Silicon Power.

Di handap ieu mangrupakeun spésifikasi utama tina drive éksternal A65M ieu:

  • Kahiji dina rentang na papanggih IP67 debu / test waterproof
    * Sasuai sareng standar IP67, éta ngajaga tina penetrasi lebu sareng immersion dina cai langkung ti 30 menit dina jerona dugi ka 1 meter.
    * Produk ieu tiasa dianggo sampurna dina pamakéan normal, jadi punten ulah ngahaja leupaskeun eta. Dina raraga ngahontal panyalindungan lengkep, mangga tetep panutup konektor USB dina tempat lamun teu dipake.
  • Pilihan pikeun nambahkeun kabel di tukang
  • Indikator LED nalika urang sambungkeun
  • Sistem gantung hard drive internal canggih
  • Parangkat lunak unduh gratis SP-Widget nyayogikeun fungsi anu kuat sapertos cadangan data, enkripsi AES 256-bit, sareng neundeun awan pikeun manajemén data anu efisien.

Kami mendakan dua model béda dina watesan gudang tina disk éksternal ieu. Hiji nu boga kapasitas 1TB jeung hiji urang geus diuji dina Abdi a Mac nu ngawengku kapasitas 2TB.

Anu pangsaéna tanpa ragu nyaéta nilaina artos

Sareng hargana kisaran ti 90 tina modél 1TB dugi ka 102 euro anu hargana modél 2TB. Hese manggihan harga sarupa dina piringan Silicon Power kalawan kapasitas gudang ieu na nu ogé nawarkeun lalawanan ka mungkin ragrag, blows atawa cai.

Kami parantos nganggo seueur drive éksternal sareng ieu ti SP tanpa ragu anu saé. Kualitas bahan tina segi perumahan mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna di pasar, aranjeunna nawiskeun sababaraha solusi gumantung kana kabutuhan pangguna. Sababaraha pabrik sabenerna boga rupa ieu produk kalawan tingkat béda panyalindungan nurutkeun pangabutuh unggal pamaké.

Pendapat editor

Lamun Anjeun keur pilari hiji disk éksternal anu resists ragrag, lebu, cai sarta pamustunganana mangrupakeun disk tahan, SP Armor A65M ieu bisa jadi pilihan hébat. Anjeun ngan kedah émut pikeun nutup tutupna saé nalika anjeun henteu nganggo éta sareng éta waé. Sacara umum, éta mangrupikeun piringan perang pikeun sadaya rupa bumi. Desain sareng kualitas bahan anu dianggo pikeun pembuatanna saé pisan, anjeun moal ngagaduhan masalah nanaon sareng Silicon Power ieu.

Silicon Power armor A65M
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
90 a 102
  • 100%

  • lawanan
    Penerbit: 95%
  • Bérés
    Penerbit: 95%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 95%

Naros

  • Desain sareng manufaktur bahan
  • Laju mindahkeun data
  • Shock, cai jeung tahan debu

Kontra

  • Ukuran umum rada ageung

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.