Gurman nyarios yén ayeuna henteu mungkin pikeun nerapkeun Face ID dina MacBook anu bakal datang

Kiyeu MacBook Pro Anyar

Tandaan Gurman Anjeunna dipikanyaho di dunya Apple pikeun gaduh kontak anu saé dina Apple Park sareng ampir sok leres kalayan gosipna ngeunaan warta hareup ti perusahaan Cupertino. Tapi anu terakhir anu nembe dileupaskeun rada "teu kaharti".

Sakumaha anjeun nembé nyerat dina blog anjeun, Mac anu munggaran dilebetkeun raray ID aranjeunna bakal iMacs, saprak téhnologi ieu teu acan bisa dilaksanakeun dina MacBooks, alatan thinness layar maranéhna. Teu kaharti, lamun urang tumut kana akun yén téhnologi ieu geus sadia pikeun taun di iPhones urang, anu ketebalan henteu leuwih gede ti layar MacBook a... Aneh, aneh...

Salaku Mark Gurman geus diterbitkeun dina blog na Bloomberg, muka konci Mac sareng Face ID urang bakal ningali éta ngan sayogi di hareup iMac, kanggo ayeuna. Sigana mah téhnologi ieu teu acan bisa dilarapkeun ka MacBooks alatan masalah spasi fisik.

Anjeunna ngécéskeun yén alatan ketebalan saeutik tina layar tina MacBook, sensor dipikabutuh pikeun operasi sistem Face ID teu bisa dilaksanakeun. Aneh, saprak muka konci pangenal raray parantos dilaksanakeun dina iPhones saprak peluncuran iPhone X jalan deui di 2017.

Jadi Gurman yakin yén dina nyanghareupan kasusah ieu, lamun Face ID mucunghul dina Macs, nu anjeunna mamang, éta mimitina bakal on model iMac salajengna nu Apple ngarencanakeun pikeun ngajalankeun. Salah sahiji modél éta bakal énggal iMac Pro, kalayan layar 28 atanapi 32 inci berehan, nurutkeun rumor panganyarna.

Tungtungna, anjeunna ogé nunjuk kaluar yén ceuk iMac bisa dibere dina acara Apple anyar nu (nurutkeun manéhna) bakal dilaksanakeun dina Salasa. March 8. Anjeunna percaya yén dina acara ieu Tim Cook sareng timnya bakal nampilkeun modél iPhone SE sareng iPad Air énggal, kalayan prosesor A15 sareng dukungan 5G. Kami bakal ningali upami anjeunna leres.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.