Kieu kumaha MacBook Air M1 tiasa ampir sagancangna sareng MacBook Pro M1

MacBook Air

Jeung presentasi nu anyar MacBook Pro M1 sareng tés salajengna anu parantos dilaksanakeun, urang tiasa nyebatkeun yén urang nyanghareupan kaajaiban téknologi sareng responsif anu leres. Kalawan prosesor abysmal, kapasitas gawé maranéhanana geus kalikeun éksponénsial. Lanceukna, MacBook Air, ogé henteu katingali goréng, tapi anjeunna masih jauh. Tapi kalayan DIY basajan ieu jarak bisa jadi greatly ngurangan.

Sanajan sababaraha model MacBook Air M1 kaasup chipset sarua persis 1 inci MacBook Pro M13, tapi aranjeunna henteu nawiskeun tingkat kinerja anu sarua. Naha? Kusabab MacBook Pro gaduh kipas pendingin sareng MacBook Air henteu. Ku kituna, konci téh dina kamampuhan pikeun ngaleungitkeun panas dihasilkeun ku gawé bareng komputer ieu. Ku sabab kitu, ku mod termal gancang jeung gampang, Anjeun bisa meunangkeun MacBook Air boga kanaékan speed cukup signifikan éta ngalakukeun eta ampir sagancangna MacBook Pro. Kuring geus ngabejaan Anjeun hal: hampang termal.

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina video youtuber Luhur dina Tech, hampang pemanasan Aranjeunna calik dina heatsink anu aya dina luhureun chipset M1 di jero MacBook Air. Ieu nutup celah antara heatsink jeung panutup handap mesin. Ku cara éta, panutup handap MacBook Air dasarna janten tilelep panas anu saé. Ieu draws panas kaluar tina mesin, tinimbang ngidinan ka ngiderkeun dina eta, forcing chip ka thermally ngagancangkeun jeung ngalambatkeun turun.

Dina tés Cinebench anu dilakukeun ku High on Tech, MacBook Air anu dirobih kahontal skor 7.718. Éta ngan rada kirang ti skor MacBook Pro M7,764 urang 1, sarta jauh leuwih ti 6,412 kahontal ku MacBook Air M1 tanpa trik ieu.

Inget pikeun ngalakukeun ieu, mangaruhan garansi resmi Apple dina komputer.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)