Apple bakal ngaluncurkeun AirTag édisi khusus di Jepang dina Januari 2022

AirTag édisi husus

Apple kadang ngaluarkeun édisi khusus tina sababaraha alatna kusabab aya acara khusus. Kasus anu aya di tangan mangrupikeun salah sahiji kajadian éta. Bulan hareup di Jepang maranéhna bakal ngagungkeun taun anyar jeung kasempetan maranéhna bakal ngajalankeun runtuyan AirTags édisi husus. Tangtosna, édisi khusus ieu bakal ditampi jelema nu meuli iPhone. Sareng moal aya pikeun sadaya pembeli, janten anjeun ogé kedah gancang pikeun kasempetan éta.

Apple parantos ngumumkeun promosi anyar pikeun ngagungkeun Taun Anyar Jepang. Pausahaan bakal nawiskeun nawaran husus ka konsumén di Jepang dina Januari 2-3. Apple bakal masihan palanggan kartu kado kalayan ngagaleuh produk anu dipilih, tapi 20.000 palanggan munggaran anu mésér iPhone anu layak pikeun promosi, bakal nampi AirTag édisi kawates. Kusabab aya 20.000 unit alat khusus ieu, urang tiasa nganggap yén éta bakal gampang janten koleksi.

Édisi kawates anyar AirTag ngagungkeun sareng a karakter emoji macan husus dicitak dina eta. Éta henteu kirang, sabab taun 2022 mangrupikeun taun maung. Pikeun nampi salah sahiji AirTags ieu, para nasabah kedah mésér iPhone 12, iPhone 12 mini, atanapi iPhone SE dina 2 atanapi 3 Januari di Jepang.

Sedengkeun pikeun kartu kado anu urang bahas, bakal boga jumlah béda gumantung kana naon geus dibeuli. Ku cara éta upami anjeun ngagaleuh iPhone 12, 12 mini atanapi SE, anjeun nampi kartu anu hargana 6,000 yen. Kanggo sababaraha AirPods, AirPods Pro, atanapi AirPods Max, anjeun tiasa nampi kartu anu hargana dugi ka 9,000 yen. Apple Watch Series 3 atanapi SE, anjeun tiasa nampi kartu anu hargana 6.000 yen. Apple iPad Pro panganyarna tiasa masihan anjeun kartu kado anu hargana 12.000 yen. Apple ogé nawiskeun kartu kado dugi ka 24.000 yen kalayan ngagaleuh sababaraha Mac.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)