Jeremy Butcher on Apple Business Essentials salaku Hiji deui Pitulung pikeun Usaha Leutik

Pentingna Usaha Apple

Jeremy Butcher Apple ti Apple Marketing parantos ngabahas kumaha Apple Business Essentials bakal jalan sareng kumaha éta bakal cocog sareng jasa manajemén alat anu tos aya. Kami parantos terang yén Apple énggal aya dina béta sareng peluncuran resmi bakal taun payun. Apple Business Essentials nyaéta layanan pikeun usaha leutik, qBakal ngidinan ngokolakeun ratusan alat, kaasup Macs, iPhones, sarta iPads.

Jeremy Butcher, ti Apple Education and Business Products Marketing department, parantos nyarios ka podcast "Pamaké Daya Mac" ti Relay.FM yén «Usaha leutik mangrupikeun konci".

Geus nuluykeun ngabantah:

Aya seueur jalma anu ngalakukeun ieu anu museurkeun pisan kana usaha ageung. Bagian tina alesan urang ningali kasempetan nyaéta yén urang mikir yén pikeun usaha leutik, aranjeunna henteu acan nyumponan kabutuhanana. Ieu mangrupikeun jasa anu ngagabungkeun manajemén alat, neundeun sareng dukungan dina hiji langganan, kalawan tujuan nulungan usaha leutik alamat sagala hal béda anu datang nepi ngaliwatan pamakéan alat Apple dina organisasi maranéhanana.

Ladenan éta bakal ngagaduhan tilu rencana saderhana anu bakal ngamungkinkeun perusahaan pikeun nutupan sadaya karyawan sareng alat dina organisasina. Rencana tiasa disaluyukeun pikeun ngadukung unggal pangguna dugi ka tilu alat sareng dugi ka 0 TB panyimpenan iCloud anu aman, dimimitian dina $ 2.99 per bulan. Tapi sakumaha anu urang nyarios sateuacanna, jasa éta ayeuna dina béta.

Jagal neraskeun ngajelaskeun yén éta leres pikeun usaha leutik sabab mangrupikeun mesin ékonomi sapopoé. Apple parantos ngadegkeun sorangan sareng proyék énggal ieu di perusahaan-perusahaan anu gaduh karyawan 500. Parantos terang yén aya solusi anu sanés, tapi sigana henteu cocog sareng anu sanés. Nyatana, podcast nyatakeun yén "upami aranjeunna nganggo Mosyle atanapi Jamf Now, atanapi naon waé solusi, sareng aranjeunna senang sareng éta, kami resep." «Ieu sanés ngeunaan ngiringan pasar ieu ku cara anu kompetitif".


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.