Hideung Jumaah ayeuna sayogi di Amazon dina produk Apple

SSD SanDisk

Nalika masih saminggu deui dugi ka hajatan Jumaah HideungKusabab spout ieu tumiba dina 26 Nopémber, sababaraha dinten urang parantos tiasa mendakan tawaran anu pikaresepeun pikeun produk Apple di Amazon.

Salajengna, abdi ninggalkeun anjeun nawaran paling metot sadia kiwari di produk Apple jeung asesoris, nawarkeun éta, sakali unit dijual kaluar, moal deui sadia, jadi anjeun teu kudu mikir dua kali.

Apple Watch Series 6 44 mm harga 349 euro

Apple Watch Series 6 teu aya anu sirik kana Series 7, kecuali ukuran layar, paningkatan anu leres-leres henteu patut upami anjeun mendakan Series 6 kalayan diskon anu pikaresepeun sapertos anu kami nunjukkeun ka anjeun di dieu.

Apple Watch Series 6 kalayan kasus 44mm sareng GPS Éta sayogi di Amazon pikeun 349 euro.

Mésér Apple Watch Series 6 44 mm dina warna Produk RED pikeun 349 euro di Amazon.

Sandisk 1 TB portabel SSD pikeun 119, euro

Ngalegaan rohangan panyimpen MacBook anjeun tanpa ngorbankeun kagancangan transfer nyaéta gampang sareng 1TB Sandisk SSD anu sayogi. pikeun 119,99 euro, kalawan diskon 37%.

Mésér Sandisk SSD 1 TB pikeun 119,99 euro dina Amazon.

batré MagSafe pikeun iPhone 12 pikeun 90,19 euro

Manjangkeun kapasitas batré iPhone anjeun 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro MAx, sareng iPhone 12 mini nganggo Batré MagSafe, batré anu Éta sayogi di Amazon pikeun 90,19 euro.

Mésér batré MagSafe pikeun iPhone 12, iPhone 12 Pro sareng iPhone 12 Pro Max pikeun 90,19 euro di Amazon.

Smart Folio Case pikeun iPad 12,9 inci

Kasus Smart Folio pikeun iPad Pro 12,9 inci generasi ka-5 sayogi ti Amazon pikeun 95,99 euro, nalika harga biasana na 109 euro.

Mésér kasus Smart Folio pikeun iPad 12,9 inci pikeun 95,99 euro.

Satechi 3-in-1 base ngecas pikeun 65,99 euro

Satechi nawiskeun kami pangkalan ngecas anu ogé ngamungkinkeun urang ngecas iPhone, Apple Watch sareng AirPods ngan ukur 65,99 euro, kalawan diskon 34%.

Mésér Satechi 3 dina 1 pangkalan pangecas pikeun 65,99 euro.

Belkin 3-in-1 carjer nirkabel pikeun 69,9 euro

Kalayan Belkin 3-in-1 Charging Dock, anjeun tiasa ngeusi batre Apple Watch, AirPdos, sareng iPhone anjeun. ngan ukur 69,99 euro, nalika hargana biasana 119,99 euro, nyaéta diskon 42%.

Mésér Belkin 3-in-1 base ngecas nirkabel pikeun 69,99 euro.

Belkin Hi-Fi + spiker pinter tambah carjer nirkabel pikeun 97,49 euro

Spiker pinter Belkin cocog sareng AirPlay 2, kalebet pangkalan ngecas nirkabel, gaduh bluetooth, cocog sareng Alexa ...  Éta sayogi di Amazon pikeun 97,49 euro, nu ngagambarkeun 68% diskon on harga dawam na, nyaeta 299 euro.

Mésér spiker pinter Belkin sareng pangkalan pangecas nirkabel pikeun 97,49 euro.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.