Sareng upami urang naros ka Siri ngeunaan WWDC, naha anjeunna bakal ngawartosan urang?

Henteu diragukeun Siri nembé maénkeun peran penting dina keynotes perusahaan Cupertino sareng waktos ieu moal kirang. Éta ngeunaan naros ka asistén ngeunaan naon anu bakal ditepikeun ku Apple ka kami dina konperénsi pangembang dunya ieu sareng sanaos leres yén anjeunna henteu ngajawab nanaon anu tiasa kompromi kejutan tina acara éta, anjeunna ngajawab kami ku cara lucu.

Kanyataanna, Siri jawab pikeun nembongkeun tanggal resmi acara ieu anu bakal dimimitian dinten ayeuna di Bill Graham Civic Auditorium di San Fransisco. Réspon simpatik tina asistén tiasa ngahontal Mac ayeuna sareng urang bakal mendakan ngan sababaraha jam.

Di momen upami urang tiasa nganggo asistén pribadi dina Apple Watch, dina iPhone sareng iPad, janten kami bakal nunjukkeun dina gambar sababaraha jawaban anu anjeunna parantos pasihkeun ka kami saatos naroskeun anjeunna naon anu bakal ditingalikeun ku kami dina ieu 2016 WWDC.

siri-wwdc-4 siri-wwdc-3 siri-wwdc-1 siri-wwdc-2

Warta ngeunaan sistem operasi perusahaan caket diungkabkeun sareng kami bahkan ngarepkeun ngaganti nami OS X tercinta urang janten macOS, pikeun homogénisasi sadaya sistem sareng balik naha henteu, kana nami anu parantos ngagaduhan sistem dina jaman baheula. Di sisi séjén kami bener-bener hoyong ningali anu dikabarkan sareng parantos janten sababaraha rendering spektakuler anu dijalankeun dina jaring, 13-inci Macbook Pro, Kami jelas yén dinten ayeuna henteu telat pikeun perangkat keras, tapi kacuali aranjeunna nunjukkeun Mac anu sakuduna ieu bakal janten hal anu saé pikeun ngarengsekeun intina anu ngamimitian konperénsi pangembang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.