Kami parantos terang tanggal rilis séri sci-fi Invasion dina Apple TV +

narajangan

Apple sacara resmi ngumumkeun tanggal rilis séri fiksi ilmiah salajengna anu sumping kana layanan vidéo streaming na. Urang nyarioskeun Nyerang, drama luar angkasa anu bakal pencét program Apple TV + tanggal 22 Oktober, séri anu nunjukkeun urang a invasi alien tina sudut pandang anu béda-béda di dunya.

Tukangeun séri ieu nyaéta Simon Kinberg, dipikaterang pikeun Deadpool y The Martian. Tilu épisode munggaran bakal premiere dina 22 Oktober. Sareng unggal dinten Jumaah épisode anyar bakal dileupaskeun dugi ka réngsé usum kahiji, hiji mangsa anu diwangun ku 10 épisode.

Séri ieu dibéntangan Sam Neill (Jurassic Park), Shamier Anderson (ngahudangkeun), Golshifteh Farahani (Ékstraksi), Firas Nassar (Fauda) sareng Shioli Kutsuna (Deadpool 2).

Teaser pikeun séri anyar ieu nunjukkeun urang serangkaian gambar gancang tina musibah anu kajantenan di bumi, sanaos ancaman alien henteu ditingalikeun iraha waé.

Nyerang éta ditulis sareng diproduksi ku Kinberg Weil sareng Jakob Verbruggen dipikaterang pikeun séri Anu alienist y Anu moro. Dina produksi eksekutif ti séri ieu, urang pendak Andrew Baldwin (Nu Datang), Audrey Chon (The surup Parabot), Amy Kaufman (Ieu kumaha aranjeunna ningali urang) sareng Elisa Ellis, tambah Katie O'Connell Marsh (Narcos, Hannibal)

Usum munggaran ieu diwangun ku 10 épisode sareng ngagaduhan seueur kartu suara pikeun diperbarui pikeun usum kadua, utamina upami urang ngemutan yén jumlah produksi sareng rilis anu sayogi dina Apple TV + masih alit pisan sanaos kanyataanna kontén anyar dileupaskeun teras-terasan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.