Kitu ogé tali Nomad Sport Band warna héjo sareng kulawu pikeun Apple Watch

Nomad Lunar Gray

Tanpa ragu, asesoris anu paling suksés diantara pangguna Apple Watch nyaéta tali sareng dina hal ieu Nomad mangrupikeun salah sahiji firma anu kedah urang perhatikeun pikeun momen nalika urang ningali warta babarengan sareng Apple Watch Series 7.

Teguh Californian teu nguciwakeun sarta ngajalankeun kalawan unggal model anyar Straps anyar pikeun jam Apple, atawa rada, kelir anyar. Warna-warna ieu logis cocog sareng warna jam tangan anyar sareng dina hal ieu model Nomad Sport Band nawiskeun dune anyar, Ashh Héjo sarta Kelautan Blue rengse supados Apple Watch anjeun katingali spektakuler.

Desain nomad hartina desain spektakuler

Nomad Olahraga Band Tali

Tur éta yén modél ieu tina Nomad Olahraga Band tali Éta parantos sayogi di toko perusahaan samentawis sareng janten hit nyata sareng pangguna Apple Watch. Mibanda desain spektakuler jeung panutupanana bener aman nu konsisten jeung closures kualitas dipaké ku Apple sorangan.

Tangtosna, urang henteu tiasa nyarios yén produk Nomad henteu dirancang, aranjeunna sadayana ngayakinkeun pangguna sareng ngajantenkeun anjeun hoyong mésér produkna. Aranjeunna kasampak di silih pisan dina aspék ieu tapi ogé dina kualitas bahan dipaké pikeun pembuatan maranéhanana.

Kanyamanan tina tali ieu brutal

Nomad Olahraga Band tali dina

Ieu sanés produk anu kualitasna rendah sareng ieu katingali nalika anjeun ngagunakeunana kanggo waktos anu lami. Dina gambar anu anjeun gaduh dina tulisan ieu, tali Sport Band Lunar Gray parantos lami dianggo. Straps ieu pisan nyaman dipaké pikeun poé-ka poé atawa aktivitas fisik tina jinis naon.

Pikeun panempatan aranjeunna nawiskeun panutupanana anu saé pisan pikeun dianggo. Henteu hese pikeun nahan Apple Watch di tempat anu teu aya cahayana sabab panutupanana sami sareng anu dianggo dina tali silikon Apple tapi rada kandel. Urang tiasa nyebatkeun yén panutupanana ieu paling nyaman pikeun nempatkeun jam tangan dina tempatna.

Bahan konstruksi kualitas luhur sareng tahan

Nomad Olahraga Band tali héjo

Sakumaha anu kami nyarios di luhur, bahan anu dianggo ku Nomad pikeun tali Olahraga Band ieu sapertos jinis silikon tapi mirip pisan sareng anu dianggo ku Apple, bahkan kuring bakal nyarios yén bahanna rada tahan. Dina hal ieu, panutupanana sareng seueur liang anu kami sayogi dina tali ngamungkinkeun pas pisan dina pigeulang. Leres yén kalayan harga anu aranjeunna gaduh aranjeunna tiasa nambihan bagian anu panjang ditambah anu langkung pondok sapertos anu dilakukeun dina Apple, tapi leres-leres ukuranana cukup standar sareng anjeun moal boga masalah adjustment. 

Résistansi tali ieu kasar sareng aranjeunna rada elastis. Kabeneran aya résistansi kana unsur-unsurna saé pisan sareng upami anjeun kedah ngabersihkeun kesang, leutak atanapi anu sanés, ngan ukur nganggo cai aranjeunna saé sapertos énggal. Anjeun oge bisa make sababaraha sabun tapi bahan nu tali ieu dijieunna ngajadikeun eta teu ngaluarkeun bau goréng, jadi bilas cai leuwih ti cukup keur meresihan.

Harga sareng kasadiaan

Nomad Olahraga Band Tali

Hal anu paling penting ngeunaan tali Nomad ieu nyaéta émut yén aranjeunna kualitas anu saé sareng ku kituna hargana moal janten tali tiruan anu anjeun tiasa mendakan di toko online mana waé. Nomad sinonim sareng kualitas luhur sahingga hargana henteu paling murah di pasar, tapi tiasa dibandingkeun sareng produk kualitas luhur tur tingal nu sipatna rada disaluyukeun dina harga maranéhanana. Dina hal ieu Nomad Straps Olahraga Band boga harga ngeunaan 54 euro pikeun robah.

Dina ramatloka resmi kami nyarankeun Anjeun meuli lamun cicing di Amérika Serikat, mun anjeun cicing di dieu téh pangalusna ngaliwatan ramatloka Macnificos yén aranjeunna gaduh ayeuna sababaraha model tawaran tali ieu. Salaku conto, modél Lunar Gray pikeun Apple Watch 42, 44 atanapi 45 mm anjeun tiasa gaduh 49,99 euro. Upami anjeun hoyong modél hideung pikeun pangukuran anu sami anjeun tiasa kéngingkeun 34,99 euro nu nawar nyata.

Pendapat editor

Nomad Olahraga Band
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
34,99 a 54,99
  • 100%

  • Nomad Olahraga Band
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • Kualitas bahan
    Penerbit: 95%
  • Bérés
    Penerbit: 95%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 95%

Naros

  • Desain anyar jeung kelir
  • Panutupanana anu kuat sareng aman
  • Ngagem kanyamanan

Kontra

  • Ngan nambahan ukuran tali

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.