Kumaha ningali rohangan anu sayogi, waktos sésana sareng langkung seueur detil ngeunaan cadangan dina Mesin Waktu

mesin-waktos

Pikeun ngalaksanakeun pamariksaan waktos anu parantos ditumpes ku Mac urang pikeun ngarengsekeun cadangan Mesin Waktos dina prosés, kedahna waé aksés ka ménu setélan tina alat hébat ieu sareng tingali dina jandela anu nembongan.

Salaku tambahan kana waktos urang parantos kéngingkeun nyiapkeun cadangan data kami dina Mesin Waktos, dina jandéla ieu kami bakal ningali sadaya rohangan dikuasai ku salinan jeung rohangan kami gaduh gratis dina disk pikeun ngalaksanakeun cadangan ieu.

Akses kana data ieu saderhana pisan sareng gampang upami urang ngagaduhan aksés langsung dina bilah menu. Pikeun ngaktifkeun ikon éta kedah dipilarian pilihan "Show Time Machine in the menu bar". nembongan dina jandéla tina pakakasna. Pikeun dugi ka mesin waktos upami urang henteu ngagaduhan pilihan ieu diaktipkeun, éta parantos ti Menu>> Preferensi Sistem atanapi langsung ti ikon Sistem Preferensi. Sakali kabuka, pencét dina Yime Machine sareng jandela ieu bakal muncul dimana éta nunjukkeun urang sadayana inpormasi:

data-nyalin-waktos-mesin

  1. Spasi disk sayogi pikeun salinan
  2. Spasi anu cadangan anu urang jalankeun bakal nempatan
  3. Perkiraan waktos anu diperyogikeun pikeun ngalakukeun cadangan
  4. Aktipkeun atanapi nganonaktipkeun ikon Mesin Waktos dina bilah menu

Saatos cadangan parantos réngsé jandela anu sami nawiskeun kami langkung seueur inpormasi sareng data anu narik dina rohangan anu parantos urang tinggalkeun, cadangan anu pangkolotna anu urang gaduh dina disk, salinan anu pang anyarna sareng dina kasus salinanna otomatis, waktos éta bakal dilakukeun.

réngsé-nyalin-waktos-mesin

Inpormasi ieu tiasa pikaresepeun upami urang kedah ngalakukeun cadangan manual (pikeun nyimpen data penting dina Mac) atanapi nalika urang gaduh pilihan cadangan otomatis diaktipkeun. Bisi wae, sok disarankeun pisan pikeun nyalin salinan Mac kami sareng upami urang hoyong ngaleungitkeun didieu urang ngantunkeun anjeun kumaha ngalaksanakeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jorge Aberingi cenahna

    Hatur nuhun kana padamelan anjeun.