Kumaha merangan pangaruh bal pantai di OS X El Capitan

restart-finder

Sababaraha minggu ka pengker kuring mutuskeun pikeun ngapdetna MacBook Air 11 inci anu kuring gaduh sareng MacBook Pro Retina 13,3 inci. Parobihan estetika mangrupikeun hal anu mimiti aya dina pipikiran sareng éta bentuk ngaganjel tina MacBook Air leungit pikeun ngawangun MacBook Pro anu mantap kalayan profil anu teras-terasan.

Ngeunaan beuratna, tangtosna, kusabab cara ngadamelna sareng kinerja Pro Rétina, anu terakhir beuratna langkung saé tibatan Air tapi éta mangrupikeun hal anu mutuskeun ditanggung sateuacan ngaléngkah ka Pro. Sedengkeun pikeun operasi Kami bagja pisan sareng éta sareng Ram 8 GB, 256 GB SSD sareng prosesor 2,7 GHz na ngajantenkeun kuda murni. 

Sistem operasi anu anjeun pasang nyaéta OS X El Capitan sareng ieu dimana masalah anu kuring parantos titénan langkung ti hiji kasempetan asalna. Nalika kuring sareng MacBook Air 11 inci langkung ti dua taun, aya sababaraha kali kuring ningali bola pantai anu terkenal, ikon bunderan warna-warni anu nembongan nalika komputer atanapi macét atanapi naroskeun waktos ka anjeun pikeun ngalakukeun tindakan anu tangtu. 

Kanyataanna nyaéta dina sababaraha minggu kahirupan laptop anu kuat ieu pelét pantai kaluar langkung seueur tibatan akun sareng ningali forum Apple nyalira kuring parantos terang yén éta mangrupikeun masalah detil alit anu kedah ditingkatkeun dina OS X El Capitan dina vérsi hareup. Ayeuna, nalika sistem macet sareng bal pantai, hal anu mimiti aya dina pipikiran nyaéta mareuman komputer nganggo tombol kakuatan, anu tiasa ngarusak mesin anjeun upami anjeun teras-terasan ngalakukeun éta. 

Kusabab kitu kuring parantos milarian jaringan pikeun naon anu kedah dilakukeun pikeun nyegah ngahontal anu ekstrim na solusina nyaéta ngabalikan deui Panimu. Pikeun ieu, Apple parantos nyiapkeun dina menu  pilihan pikeun Angkatan Kaluar ... Upami sadayana saé, urang tiasa ngakses pilihan ieu tina menu Finder, nanging, henteu dina sadaya waktos urang tiasa ngalakukeun ieu kusabab éta pelét pantai nyalira anu henteu ngantepkeun anjeun milih pilihan.

finder-options-without-alt

Dina kasus-kasus éta, urang tiasa ngalakukeun anu sanés sareng éta nyaéta pencét konci alt dina waktos anu sami kami pencét katuhu dina ikon Finder dina OS OS. Anjeun bakal ningali pilihan anyar nembongan dina jandéla pop-up anu teu aya upami anjeun henteu mencét tombol alt. dina hal ieu pilihan anu kedah urang anggo nyaéta Pasukan balikan deui.

finder-options-with-alt


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ruben Flores cenahna

    Angin !! Hatur nuhun

  2.   franctastic franctastic cenahna

    inpo alus.

    salut!

  3.   Globetrotter65 cenahna

    Nuhun kana Trik.

  4.   Jaime Aranguren cenahna

    Ngan ngamimitian deui anu mendakan? anéh, anéh, anéh ...