Tanda tanya dina folder nalika Mac kuring ngamimitian

  bug-mac-patarosan

Ieu sanés hal anu kajantenan ka urang unggal dinten, jauh ti éta, tapi dimungkinkeun dina waktos anjeun mendakan diri dina posisi ieu sareng masalah na ngagaduhan jalan kaluarna. Mimitina urang tiasa mikir yén Mac kami rusak sareng kami moal tiasa nganggo deui, tapi tong hariwang, Mac kami henteu rusak, éta ngan saukur moal tiasa mendakan parangkat lunak sistem anu diperyogikeun pikeun boot

Ayeuna urang terang naon masalahna folder sareng tanda tanya dina Mac urang, urang kedah milarian kamungkinan solusi na solusi aya pikeun sadaya kasus, tapi kuring parantos ngarepkeun yén aya sababaraha diantarana kamungkinan hiji-hijina hal anu tiasa dianggo nyaéta robih tina hard disk mesin kami.

macbook-12

Tanda tanya kedip-kedip sababaraha detik

Upami Mac urang mimiti normal saatos nunjukkeun tanda tanya sakedap sababaraha detik, panginten kedah milih deui disk ngamimitian dina preferensi Startup Disk. Janten anu bakal kami laksanakeun nyaéta lebet kana Preferensi Sistem> Boot Disk> Macintosh HD (anu biasana mangrupikeun nami anu biasa dimana urang ngagaduhan OS X) sareng voila. Biasana masalahna direngsekeun ku ngalakukeun tugas alit ieu.

interogasi-folder-mac-1

Tanda tanya dina folder tetep muncul sareng moal boot

Dina hal ieu, naon anu tiasa urang lakukeun nyaéta nyobian ngabantosan mesin urang pikeun mendakan sistem operasi sareng boot, pikeun ieu urang tiasa nuturkeun léngkah ieu:

  • Kami pencét sareng tahan tombol kakuatan pikeun sababaraha detik pikeun mareuman komputer sacara lengkep
  • Urang mimitian Mac deui sareng tahan tombol Option (alt) dugi ka Boot Manager ditingalikeun
  • Kami milih boot disk tina daptar "Macintosh HD" sareng kami ngantosan éta boot

Upami éta dimimitian, urang ngalaksanakeun verifikasi / perbaikan disk tina utiliti disk sareng ngalakukeun cadangan (idealna dina Time Machine atanapi disk éksternal) upami disk gagal deui. 

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana masang aplikasi pihak katilu dina macOS Mojave

GIGAS DISK GIGAS

Hard disk pinuh

Aya ogé kasus dimana Hard drive pinuh sareng nalika ngamimitian éta ngalungkeun kasalahan ieu tina folder kalayan tanda tanya di jero. Pikeun méréskeun masalah kami henteu ngagaduhan pilihan sanés nyaéta mimitian ku Boot Manager teras ngahapus file atanapi mindahkeun kana disk anu sanés supados henteu ngagaduhan masalah sareng boot.

Waktu-Mesin-File-0

Perbaikan OS X

Dina kasus sanésna perlu ngalaksanakeun perbaikan sistem operasi atanapi perlu masang OS X lengkep. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalakukeun pamasangan bersih deui atanapi cageur sistem upami urang tahan tombol Command sareng Sunda dina keyboard nalika boot. Teras we ngaksés menu Utilities sareng pilih Disk Utility, milih disk ngamimitian teras pencét dina tab Pitulung mimiti. Pencét dina ngalereskeun disk sareng ngalaksanakeun boot anu normal.

TaUrang ogé tiasa tampil nyadangkeun data penting, mupus disk ngamimitian, sareng masang deui OS X, tapi ieu paling saé dilakukeun ku jasa téknis, Apple atanapi henteu.

interogasi-folder-mac-2

Ati-ati naon anu urang rampa

Tutorial sakedik ieu ngan ukur nutupan sababaraha kamungkinan masalah sareng solusi anu urang gaduh dina kasus ieu, tapi éta panginten henteu tiasa dianggo dina sababaraha kasus. Upami teu aya anu cocog pikeun anjeun, langkung saé pikeun masang deui sistemna, janjian di Apple Store atanapi langsung nelepon SAT. Dina sadaya kasus masalahna aya hubunganana sareng hard drive sareng ieu mangrupikeun bagian konci Mac kami dimana urang nyimpen sadaya data penting atanapi henteu, janten upami anjeun henteu ngagaduhan seueur ide ngeunaan naon anu anjeun maénkeun atanapi henteu hoyong ngaco langkung saé ngahubungi Apple


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

19 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan Suarez cenahna

    dinten alus
    Tanda tanya némbongan di awal, kuring nuturkeun léngkah anu dituduhkeun tapi henteu muncul pikeun milih disk, katingalina kuring milih jaringan internét di gigir dunya ... Naon anu kuring lakukeun?

  2.   kennya cenahna

    Kuring ngirim mac kuring ka pusat mac sareng aranjeunna henteu ngajawab naon-naon sabab mac abdi ti 2005 sareng teu aya bagian-bagian na, hiji-hijina hal anu muncul nyaéta folder anu ngagaduhan tanda sareng kuring ngan ukur hoyong aranjeunna ngajawab masalah.

  3.   Jorge Marquez cenahna

    Halo! Nalika kuring ngamimitian mac kuring nampi layar bodas sareng folder sareng tanda tanya, kuring parantos nyobian pilihan boot ku mencét alt tapi henteu nanaon anu kosong pisan, sami sareng paréntah anu sanés, naon anu kuring lakukeun atanapi naon anu bakal kuring lakukeun janten? my macbook pro 13 ″ dual core 2,6 ti 2010.

    1.    Anjeun nyandak buuk cenahna

      Kumaha anjeun ngalereskeunana?

    2.    Washington Peñaranda cenahna

      Éta tiasa dianggo pikeun kuring nalika kuring nganggo alt tapi éta nanyakeun kuring pikeun nuliskeun kecap akses sareng kuring henteu émut naon anu kedah dilakukeun

  4.   Mauricio Garcia cenahna

    Abdi kéngingkeun screenshot ku waktos, tanggal kalénder sareng waktos sareng éta henteu ngantep kuring ngalakukeun nanaon

    1.    Mar cenahna

      Kibor henteu tiasa dianggo dugi mac dihurungkeun
      Naon anu abdi lakukeun??

  5.   Nami (diperyogikeun) cenahna

    Nalika kuring dugi ka bumi kuring ogé parkir, aktipkeun sareng mareuman sakitar 3 atanapi 4 kali nganggo tombol tapi teu nanaon. Kuring ngahurungkeun, polder anu aya interogasi kedip-kedip muncul sareng ngantosan, saatos sababaraha detik dipareuman, kuring pencét tombol kakuatan nalika pareum nyalira, kuring ngalakukeun éta sababaraha kali sareng simbol sareng palang loading nembongan , saatos dimuat, desktop bakal muncul. Abdi henteu mupus nanaon, sadayana sami

  6.   ragrag cenahna

    Kami CAEM: Kuring kéngingkeun folder tetep di tengah layar tanpa tanda tanya atanapi kedip-kedip atanapi naon waé.
    Kuring mareumanana sareng mencét ku sadaya pilihan anu dituduhkeun sareng hasilna teras layar kosong.
    Tiasa batur ngabantosan kuring.

  7.   Claudia cenahna

    Halo sadayana. ok pencét alt + on, kuring milih jaringan pilih, dugi ka ayeuna sadayana henteu kunanaon teras bola dunya malik sareng ujug-ujug liren sareng kuring kénging apel.com/support 6002F punten abdi peryogi bantosan hatur nuhun

  8.   Claudia cenahna

    Kuring ningali tanda tanya sareng folder di awal, kuring nuturkeun léngkah anu dituduhkeun tapi henteu muncul pikeun milih disk, kuring nembongan milih jaringan internét Wi-Fi, kuring milih éta sareng kuring mikeun pikeun nuturkeun sareng kuring nampi bal dunya ngarobahna, teras pas éta lirén sareng kuring kana bola dunya 6002F

  9.   Mirella ramos cenahna

    Kuring kéngingkeun tanda tanya, damel sareng sadaya paréntah sareng teu nanaon ... Kuring nempatkeun hard disk tina windoms kuring sareng éta maca disvo tapi teras kuring nempatkeun disk mac dina toshiba kuring sareng kuring ngagaduhan perangkat error punten sistem resert. .? Éta hartosna éta

  10.   Andrés cenahna

    Saatos ngalakukeun éta, kuring kéngingkeun gembok nalika kuring ngareset kata sandi anu kuring hilap

  11.   Jessy Santana cenahna

    Halo, patarosan anu pantes muncul dina folder, kuring nuturkeun sadaya pitunjuk tapi teu aya kajadian, kuring ngalakukeun kombinasi konci sareng teu aya nanaon. Nalika kuring nahan tombol «N», gambar dunya némbongan tapi henteu nyambung kana internét, abdi parantos ngarobah HDD sareng éta tetep sami.

  12.   Eduardo cenahna

    Adaptor dina port tunderworld tina
    mac pro damel kanggo imac 2011?

  13.   Edgar alvarez cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah sareng Mac abdi folder kalayan tanda tanya kaluar sareng éta henteu ngaleungit Kuring parantos nyobian paréntah + r. Pilihan + paréntah + r. Pilihan shift + paréntah + r. Mencet tombol pilihan sareng dina éta hal ukur panunjuk na nembongan teu aya anu sanés.
    Naon anu tiasa abdi lakukeun?

  14.   ALBERTO PEDRO VILAMALA cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah sareng Mac abdi folder kalayan tanda tanya kaluar sareng éta henteu ngaleungit Kuring parantos nyobian paréntah + r. Pilihan + paréntah + r. Pilihan shift + paréntah + r. Mencet tombol pilihan sareng dina éta hal ukur panunjuk na nembongan teu aya anu sanés.
    Naon anu tiasa abdi lakukeun?

  15.   Jose Mejias cenahna

    Jalma anu saé di soydemac, kuring gaduh Mac mini A1114, kuring henteu tiasa nganggona salami 3 bulan kusabab lanceuk kuring "tanpa idin kuring" formatna disk lengkep sareng kuring henteu terang naon deui anu anjeunna lakukeun, tapi unggal-unggal kuring ngahurungkeun mac Éta ngan ukur nunjukkeun kuring folder anu aya tanda tanya, sareng kuring nyobian ngamimitian éta liwat USB tapi henteu nanaon. Aranjeunna ngaganti disk pikeun anu langkung ageung, ngamangpaatkeun kasempetan anu kuring kedah masang Mac OS; tapi kuring tetep teu tiasa masang OSX sareng kuring henteu terang naon deui anu kuring tiasa lakukeun, sareng kuring nyobian muka utilitas disk ku mencét alt tapi teu nanaon, ogé sareng dicobaan nganggo cmd + R tapi henteu ... upami aya anu tiasa ngabantosan abdi punten ... Nuhun sateuacana.

  16.   Babari Valle Herrera cenahna

    Kami Kuba, kuring gaduh MacBook Pro 8.4, hal anu sami kajadian ka kuring saloba-hiji, kuring kéngingkeun tanda tanya, kuring nyobian sadayana sareng nanaon, kuring henteu nyobian nyambung kana internét kusabab kuring henteu gaduh, kuring bakal nyobian tempat ningali naon kajadian.