Kuring ngirim MacBook, Dinten di Apple sareng seueur deui. Pangalusna dina saminggu dina kuring ti Mac

Abdi ti mac

Kami lebet kana saminggu terakhir dina usum panas kieu sanés Agustus sareng kami gaduh ekspektasi anu saé pisan ngeunaan pamasukan modél iPhone anyar, AirPods sareng kamungkinan Mac. Gosip sareng berita ngeunaan alat-alat ieu parantos akumulasi salami minggu-minggu ieu ku sakedik dinten angkat ka waktos presentasi na. Anu mimiti sumping nyaéta iPhone sareng kamungkinan AirPods, maka giliran Mac. Nalika ieu kajadian urang bakal ningali kumaha unggal Minggu sababaraha sorotan dina minggu kuring ti Mac.

MacBook 12

Urang bakal ngamimitian ku warta anu ngarujuk kana rumor ngeunaan pangiriman MacBook ku layar mini-LED. Numutkeun ka analis terkenal Ming-Chi Kuo, kanaékan penjualan alat-alat ieu bakal penting hatur nuhun kana téknologi tampilan Apple anyar. Urang bakal ningali naon anu leres dina ieu ...

Sesi nyanghareupan tina "Dinten di Apple" bakal balik ti 30 Agustus boh di Amérika Serikat boh di Éropa. Perusahaan Cupertino netepkeun tanggal éta salaku targét pikeun ngamimitian sési ieu deui di toko na, saatos lami ngalakukeun éta online atanapi ngalangkungan pidéo.

Tantang taman alam

Salajengna 28 Agustus urang bakal ngagaduhan Tantangan taman nasional pikeun pangguna Apple Watch. Tangtangan ieu anu parantos kajantenan sababaraha taun kabeneran dina taun ieu sareng akhir Agustus sareng dina prinsipna bakal waktuna pikeun ngalaksanakeun kagiatan leumpang, lumpat atanapi nganggo korsi roda 1,6 km.

Ideu Apple ngeunaan ngagedekeun pembuatan produk na bakal dihalangan waktos ayeuna kusabab pandemi COVID-19. AirPods generasi katilu que Aranjeunna kedah didamel di Vietnam, aranjeunna bakal kajantenan didamel di Tiongkok kusabab pandemi éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.