Léngkah Apple panganyarna sigana mastikeun monitoring glukosa dina Apple Watch

Steel Watch Apple

Kami parantos lami janten rumor ngeunaan pungsionalitas anyar anu tiasa dilebetkeun ku Apple Watch salajengna. Kami nyarioskeun monitor glukosa. Kalayan inpormasi di luhur sigana jelas yén gosipna serius. Henteu ngan ukur kagiatan perusahaan katilu, upami sanés manuver Apple nyalira. Nyatana tindakan terakhir anu anjeun laksanakeun sigana mastikeun yén urang bakal ngagaduhan méteran anyar dina jam tangan.

Kami parantos nyarios sababaraha kali ngeunaan kamampuan Apple Watch pikeun ngalayanan salaku praktisi swasta. Kacuali henteu sanggup pikeun ngubaran, éta ngalakukeun seueur hal anu manpaat pikeun kaséhatan urang. Éta nyegah urang tina masalah jantung, ngabantosan urang nalika turun, urang ngajaga kabersihan tangan anu saé ... jsb. Hal salajengna anu dipikahoyong Apple nyaéta ngabantosan urang ngendalikeun kadar glukosa urang sareng sigana serius pisan.

Henteu ngan kusabab berita éta aranjeunna parantos sumping ka payun ngeunaan téknologi anyar ieu, upami henteu sabab urang kedah tumut kana akun anu ayeuna Apple parantos ngaluncurkeun survey di antara pangguna Apple Watch sareng naroskeun ka aranjeunna naha aranjeunna nganggo aplikasi naon waé pikeun ngalacak kabiasaan tuangna, pangobatan, sareng kadar glukosa darah.

Potret layar pikeun survey dibagikeun sareng 9to5Mac ku maca Brasil, anu nampi éta dina email na. Survey ngagaduhan bagian khusus pikeun ciri kasihatan, anu parantos janten titik jual utama Apple Watch ti saprak diwanohkeun.

Survei Apple ngeunaan kamungkinan nambihan méter glukosa dina jam tangan

Saatos patarosan ieu, Apple ogé naroskeun patarosan ngeunaan aplikasi pihak katilu pikeun ngatur data kaséhatan. Survei nawiskeun pilihan ngeunaan panggunaan aplikasi pihak katilu pikeun ngalacak latihan, nyukcruk kabiasaan tuang (kalebet hidrasi sareng nutrisi), sareng ngatur kasehatan anu sanés (sapertos pangobatan sareng tingkat pangawasan tanaga). Glukosa getih).

Kami terang yén survey ieu parantos ngalayanan perusahaan dina kasempetan-acara sateuacanna pikeun nyandak kaputusan. Misalna dina miceun carjer dina iPhone 12 anyar sareng alat sanés. Janten urang tiasa nyarios yén ieu mangrupikeun sumber anu saé pisan sareng éta leuwih ti kamungkinan yén urang ngagaduhan méter glukosa éta dina Apple Watch 7. Anu kami henteu terang nyaéta lamun éta bakal janten pembaruan perangkat lunak atanapi perangkat keras. Mudah-mudahan éta bakal janten anu mimiti sareng sésana urang ogé tiasa nguntungkeun tina éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.