Laju nyegerkeun 16 "MacBook Pro tiasa diluyukeun sareng karesep anjeun.

16-inci MacBook Pro

MacBook Pro 16 inci parantos tétéla janten karya seni sajati dina rohangan anu alit. Komponén anu digunakeun parantos ningkat pisan. Pintonan Rétina sanés ngan ukur anu panggedéna dilakukeun dina MacBook Pro, tapi ogé Salaku tambahan, laju nyegerkeun tiasa disaluyukeun.

Laptop ieu, nalika diluncurkeun, aya anu nyarios éta khususna ditujukeun pikeun jalma-jalma anu rutin damel sareng ngédit gambar, boh statis atanapi dinamis.

Saluyukeun tingkat panyegaran layar gedé MacBook Pro

MacBook Pro 16 inci Éta mangrupikeun laptop Apple anu munggaran anu nampilkeun tingkat panyegaran layar anu tiasa diatur. Ieu hususna kapaké pikeun alur ngédit pidéo. Kahiji kalina, anjeun tiasa nyocogkeun layar MacBook Pro anjeun sareng tingkat pigura tina pidéo anu anjeun nonton atanapi éditan.

Naon ieu hartosna leres? Laju nyegerkeun layar hususna aya gunana pikeun dipikanyaho, éta tiasa hartosna kualitas gambar anu katingali dina gambar éta.

Dasarna hartosna éta sabaraha kali éta tiasa ningalikeun gambar per detik. Éta dikedalkeun dina hertz. Normalna tingkat panyegaran layar normal nyaéta 60 Hz. MacBook Pro 16 inci énggal masihan kami kamungkinan pikeun milih jumlah kali per detik. Ku cara kieu urang tiasa damel langkung tepat, dasarna dina ngédit pidéo.

Apple sorangan mamatahan pilih tingkat panyegaran anu dibagi rata sareng tingkat pigura anu ayeuna urang tingali. Nyaéta, upami gambarna parantos dirékam dina 24 pigura per detik, Apple nyarankeun yén éta adaptasi kana 48 hertz. Ku cara ieu éta bakal diropéa dua kali pikeun unggal pigura anu dirékam.

Hayu urang tingali kumaha urang tiasa milih tingkat panyegaran anu dipikahoyong dina waktos anu tepat:

  1. milih Kahoyong sistem dina ménu Apple.
  2.  Pencét kana ikon Layar dina jandéla Preferensi Sistem.
  3. Tahan mencét tombol Pilihan tur pilih anu Tombol diskalakeun.
  4. Ku cara kieu urang maksa ménu laju nyegerkeun janten katingali. Urang kedah milih frekuensi anu dipikahoyong.

Tong hilap, ninggali sadayana sapertos tadi, biasana dina 60Hz, sabab upami henteu, gambarna tiasa katingalina rada anéh.

Anjeun tiasa milih antara kagancangan ieu:

  • 60 Hz
  • 59.94 Hz
  • 50 Hz
  • 48 Hz
  • 47,95 Hz

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.