Macs tiasa gaduh mode Pro ngalangkungan parangkat lunak

MacBook Air

Naha anjeun émut yén sababaraha komputer ngagaduhan konci pikeun ningkatkeun kinerja mesinna? Éta kancing anu keren pisan. Nyorong turbo saé, utamina nalika anjeun teu tiasa ngabédakeunana, simpen sababaraha sora anu pikasieuneun ti kipas angin. Apple hoyong urang tiasa ngahurungkeun Mac kana mesin supercharged, anu parantos janten modeu Pro.

Tapi tong nyangka yén laptop 2.500 euro anjeun badé janten Mac Pro langkung ti 70.000. Sanés éta. Kantun naon anu anjeun hoyong ngahontal nyaéta ningkatkeun kinerja komputer ngalangkungan parangkat lunak atanapi anu sahenteuna nyaéta naon anu parantos kapendak disumputkeun dina program.

MacOS Catalina beta panganyarna nyumputkeun modeu Pro pikeun Macs

Éta parantos kapendak dina Béta pangénggalna disebarkeun ku Apple pikeun macOS Catalina, 10.15.3 kode parangkat lunak anu tiasa ngajantenkeun Mac anjeun kalebet modeu Pro diaktipkeun ku ngan mencét tombol atanapi ngaklik pilihan tinangtu.

Pokokna anu dimaksud nyaéta mode Pro, anu mana nalika diaktipkeun aranjeunna tiasa nimpa wates wates kipas sareng batesan hemat daya pikeun ningkatkeun performa. Kodeu béta nyatakeun "Aplikasi tiasa ngajalankeun langkung gancang, tapi umur batre tiasa ngirangan sareng sora kipas tiasa ningkat" nalika modeu ieu aktip.

Sakali diaktipkeun, éta moal cicing kieu, éta bakal dinonaktipkeun énjingna saatos aktivasina. Ieu sabab Mac tiasa tungtungna rusak, éta siga urang ngahontal wates rev mobil urang. Pikeun gaduh kakuatan anu langkung seueur dina waktosna henteu kunanaon, tapi pikeun ngalakukeun ratusan kilometer, henteu.

Di momen sigana mah konfigurasi anyar ieu bakal datang ka MacBook Pro 16 inci sareng Mac Pro anu kawasa. Sanaos henteu ditetepkeun yén upami sagalana jalan leres éta tiasa dilaksanakeun dina modél sanés Mac range.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.