MacBook Air anyar sareng M2 di toko dina 15 Juli

OLED MacBook Air

On June 6, ampir sabulan geus, Apple dibere di WWDC MacBook Air anyar nu teu ngan boga penampilan éksternal anyar kalawan loba parobahan dina eta, mahluk, Jigana, pangpentingna, ukuran layar, tapi robah na paling signifikan nyaéta hiji anu geus dimekarkeun di jero jeung chip M2 anyar . Kusabab pengumumanna, éta diperkirakeun sumping di toko sareng kami parantos terang éta kurang leuwih 15 poé urang bakal bisa meunang nyekel eta. 

Sabulan geus kaliwat saprak presentasi na di masarakat sangkan urang geus nyaho iraha urang bakal bisa meuli MacBook Air anyar. Hiji komputer nu geus ampir sakabéhna redesigned kalawan loba fitur anyar metot di luar, tapi dimana eta paling keuna aya di jero, dimana urang ningali chip M2 anyar nu, sahenteuna dina kertas, ngadegkeun sorangan salaku saingan anyar pikeun ngéléhkeun. 

Di momen lamun urang buka ramatloka Apple urang teu bisa cagar komputer acan, tapi urang bisa diajar ciri na ogé, ngabandingkeun aranjeunna kalayan model sejen tur tingal harga model. urang geus nyaho éta urang mimitian ti 1.519 euro janten modél dasar, anu ngagaduhan CPU 8-inti sareng GPU; 8 GB mémori ngahiji sareng 256 GB panyimpenan SSD. Upami urang hoyong langkung seueur panyimpenan SSD sareng dugi ka 512 GB, hargana ningkat kana 1.869 euro.

Urang bakal kudu nyimpen sabab enya diobral dina 15 Juli, hartina geura-giru urang bakal boga pilihan reserving eta muka, sakumaha anu lumangsung kalawan MacBook Pro anyar, ogé kalawan M2. Kami henteu terang kumaha pangguna bakal ngabales alat énggal ieu, tapi écés yén éta narik seueur perhatian sareng kamungkinan waktos pangiriman bakal langkung tebih upami anjeun ngantosan lami sateuacan nyéépkeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.