MacBook Pro munggaran sareng M2 parantos ngahontal panggunana

MacBook Pro sareng M2

Dina tanggal 6 Juni, Apple ngumumkeun yén sababaraha model MacBook Pro bakal ngalebetkeun chip M2 anyar, anu ngajamin yén interior komputer ieu bakal tiasa ngembangkeun kamampuan anu teu biasa dugi ka ayeuna. Kalayan kinerja anu langkung saé tibatan anu miheulaanna, M1, Apple hoyong komputer ieu janten salah sahiji unggulan merek, kalayan idin ti Modél hawa. Pamaké anu attentive kana acara jeung ditangtayungan komputer dina dinten anu sami, aranjeunna geus dimimitian pikeun nampa unit di imah maranéhanana. Seueur gambar sareng warta ngabuktoskeun ieu.

Kami parantos ngagaduhan MacBook Pro sareng M2 di bumi seueur pangguna sareng éta hartosna urang angkat tina data dina kertas sareng data resmi ti Apple ka data diverifikasi ku rébuan pamaké bebas yén maranéhna bakal hoyong pariksa lamun inohong anu dibikeun ku parusahaan sakumaha reflected dina spésifikasi. Urang ogé bakal ningali ti momen ieu dina loba analisis dina YouTube ti loba spesialis anu bakal ngabejaan urang mangpaat tapi ogé kontra, gumantung kana anu financed video dina waktu éta.

Anu kami terang pasti nyaéta dina kertas, MacBook Pro anyar sareng M2 sumping kalayan spésifikasi anu langkung luhur tibatan modél sateuacana, kumaha éta tiasa sabalikna. Urang terang yén éta mangrupikeun komputer kalayan kinerja anu langkung saé, tapi pikeun ayeuna eta tetep dina 13 inci sarta kalawan harga ti 1.619 euro. Émut yén MacBook Air sareng prosésor anu sami dimimitian dina 100 euro kirang sareng inci anu sami, tapi kalayan beurat anu kirang. Urusan milih.

Anjeun meureun wondering naha, sababaraha pamaké geus boga MacBook Pro maranéhna lamun dinten ieu 24th na di Spanyol sahenteuna, urang kakarék dimimitian poé, sakumaha anu nyebutkeun. Tah alesanana sabab pamaké nu geus narima komputer Anjeun aya di Australia dimana aranjeunna geus sababaraha jam dina tanggal éta.

Ogé, sabab Selandia Anyar ayeuna teu gaduh toko Apple di nagara éta, sadaya palangganna nampi MacBook Pro M2 énggal. di imah maranéhanana.

Rasakeun éta sareng perhatikeun bel anu anjeun badé sumping. Ku jalan kitu, upami anjeun teu acan dipesen ulah salempang sabab anjeun tiasa ngagaleuh ayeuna sareng ngajemput di toko dina dinten anu sami. Sahenteuna di Madrid di Apple Store di Puerta del Sol.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.