macOS Monterey ngaktipkeun AirPlay dina Apple Fitness +

Kabugaran Apple +

Salah sahiji hal anyar anu diterapkeun macOS Monterey nyaéta kakuatan resep Apple Fitness + dina Mac anjeun hatur nuhun kana AirPlay. Kami yakin yén layanan Apple ieu henteu sayogi di sadunya tapi sadayana anu tiasa nikmati ayeuna ogé tiasa ngalaksanakeunana ti Mac.

Ngan ukur sababaraha modél Mac anu nganggo sistem operasi macOS Monterey énggal anu tiasa ngaraosan ieu AirPlay tina iPhone atanapi iPad. Émut yén Mac henteu ngagaduhan aplikasi Kabugaran sareng henteu gaduh halaman wéb, janten jasa latihan Apple henteu sayogi dina Macs.

Mac anu tiasa ngaraosan jasa ieu ngalangkungan AirPlay nyaéta: MacBook Pro (2018 sareng engké) MacBook Air (2018 sareng engké) iMac (2019 sareng engké) iMac Pro (2017) Mac mini (2020 sareng engké) Mac Pro (2019). Hiji-hijina kakurangan pikeun ngagunakeun Apple Fitness sareng AirPlay nyaéta éta métrik dina layar, detak jantung sareng kalori anu diduruk henteu ditampilkeun dina Mac kami, tapi aranjeunna tetep tiasa ditingali dina Apple Watch.

Dina pengertian ieu, anjeun tiasa nganggo Apple Fitness dina aplikasi Kabugaran di iPhone, iPad, atanapi Apple TV sareng jasa ieu janten lengkep tiasa anggo sareng Apple Watch, dina hal ieu diperyogikeun Apple Watch Series 3 atanapi engké. Kami ngarepkeun Cupertino mutuskeun pikeun ngaluncurkeun jasa ieu di langkung seueur nagara tibatan anu ayeuna aya sareng ayeuna ngan ukur aya di Amérika Serikat, Kanada, Irlandia, Australia sareng Selandia Anyar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.