macOS Monterey resmi sumping pikeun pangguna Mac

Versi resmi macOS Monterey nembé dileupaskeun ku Apple pikeun sadayana pamaké. Versi anyar ieu nambihan kabaruan dina Facetima, kontrol universal, téks langsung, jalan pintas anyar, perbaikan dina AirPlay sareng robahan desain alit. Sabenerna versi macOS ieu diarepkeun ku pangguna sareng seueur deui saatos 10 versi béta, anu saurna geuwat.

Ayeuna sayogi sareng pangguna anu ngagaduhan salah sahiji komputer ieu anjeun tiasa masang ayeuna:

  • iMac 2015 sareng engké
  • iMac Pro 2017 sarta engké
  • MacBook Air 2015 sareng engké
  • MacBook Pro 2015 sareng engké
  • Mac Pro 2013 sarta engké
  • Mac mini 2014 sarta engké
  • 12 sarta engké 2016 inci MacBook

Salaku tambahan kana versi anyar macOS Monterey perusahaan ogé ngaluncurkeun pamutahiran ka macOS Big Sur 11.6.1 pikeun jalma anu teu bisa masang versi panganyarna tina OS maranéhanana. Dina vérsi anyar ieu Apple nunjukkeun yén perbaikan kaamanan sareng sakedik anu sanésna kalebet.

Komunikasi, bagikeun sareng nyiptakeun dina tingkat séjén. Ngarasakeun warta hébat ngeunaan FaceTime. Panggihan desain anu diperbarui tina Safari. Angkat imajinasi anjeun sareng jelajah cara anyar pikeun damel sareng Kontrol Universal sareng Potong kompas. Angkat tingkat perhatian anjeun ku Modeu Konsentrasi. Sareng seueur deui.

Sakumaha urang mairan Artikel ieu yén kami nyebarkeun sababaraha jam ka pengker, kami nyarankeun yén anjeun kedah nyiapkeun peralatan sateuacan diluncurkeun pikeun dimutahirkeun. Utamana upami anjeun gaduh MacBook kami nyarankeun éta sambungkeun pakakasna kana stop kontak bisi butuh waktu leuwih panjang tibatan anu diarepkeun pikeun dipasang, ogé Iraha anjeun tiasa, nganggo kabel pikeun konéksi internét.

Ngarasakeun naon anu anyar dina macOS Monterey!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.