Masalah maca kartu SD dina MacBook Pro anyar

hdmi macbook pro

Sigana sababaraha pangguna ngalaporkeun masalah maca kartu SD na dina MacBook Pro anyar Apple. Taun ieu parusahaan Cupertino sakali deui dina komputer Pro na slot kartu memori duanana dina Model 14 inci sareng 16 inci. Sababaraha pangguna ngalaman masalah anu béda sareng kartu SD anu béda nalika dianggo dina komputer.

Hiji hal anu saé ngeunaan pamaca ieu nyaéta ngadukung transfer UHS-II Aranjeunna ngahontal kecepatan transfer data anu luhur dugi ka 312MB / s. Warta anu goréng nyaéta parantos aya kartu SD UHS-III di pasar, anu ngagandakeun kecepatan transfer anu sateuacana, ngahontal 624 MB / s. Aya ogé kartu SD Express super gancang (HC, XC sareng UC) anu ngahontal kecepatan masing-masing 985 MB / s, 1970 MB / s sareng 3940 MB / s sareng ieu sanés pilihan pikeun pangguna Apple sabab henteu cocog.

Butuh waktu pikeun mikawanoh kartu jeung speed teu saperti nu diharapkeun

Sigana sababaraha pangguna Apple anu ngagaduhan komputer anyar ieu sangsara masalah béda dina unggal hal. Sababaraha di antarana nunjukkeun yén dina waktu maca kartu SD komputer ngadat, batur nu komputer nyokot leuwih ti hiji menit pikeun ngakuan kartu SD, laju mindahkeun sigana nu eta oge muncul salaku masalah atawa malah sababaraha kakurangan tina. masalah dina sawangan eusi sakali dimuat utamana dina gambar.

Dina naon waé, éta normal yén masalah-masalah leutik ieu timbul diantara pangguna anu gaduh Mac énggal sareng sistem operasi ogé énggal sareng logis aranjeunna henteu dibebaskeun tina masalah anu mungkin dina hal kasaluyuan. Di sisi anu sanésna, éta ogé leres yén henteu sadaya pangguna ngalaman masalah. Hiji-hijina hal anu jelas nyaéta éta lamun kartu jalan, eta salawasna jalan, jeung lamun kartu a teu dianggo leres ti mimiti Anjeunna moal ngalakukeun deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.