Modeu kakuatan rendah éksklusif pikeun Apple Watch Series 8

Dina WWDC tanggal 6 Juni, dikabarkan yén modeu kakuatan rendah anyar tiasa diluncurkeun dina watchOS énggal. Nanging, teu aya anu sami anu dibahas dina acara Apple éta. Kitu deui wartawan Bloomberg, Mark Gurman, uih deui kana gosip ngeunaan cara anyar ieu. Tapi kali ieu, hayu atuh nyaho Éta bakal éksklusif pikeun modél énggal anu sakuduna diluncurkeun dina ahir taun. 

Dina buletin Power On panganyarna na, Gurman ngungkabkeun yén anjeunna masih ngantosan mode énggal dina fitur Apple Watch. Modeu anyar ieu bakal janten salah sahiji anu bakal ngalibetkeun kamungkinan ngaktipkeun naon anu disebut konsumsi low. Gantina janten fitur tina watchOS 9, kumaha oge, mode anyar diperkirakeun diumumkeun salaku salah sahiji fitur anyar tina Apple Watch Series 8, anu dipikaresep bakal diwanohkeun engké taun ieu.

Leres yén modél Apple Watch ayeuna gaduh naon anu disebut modeu cadangan kakuatan. Milih fitur ieu nganonaktipkeun ampir sadaya fitur Apple Watch sareng ngan ukur ningalikeun waktos pikeun ngahemat umur batre. Bari ieu lumaku pikeun kaayaan darurat, pamaké kudu balikan deui Apple Watch pikeun ngakses aplikasi tur fitur sejenna.

modeu konsumsi low anyar ieu bakal ngidinan urang neruskeun ngagunakeun aplikasi sareng fitur Apple Watch tanpa nganggo kakuatan anu ageung. Éta kedah dianggo sami sareng Modeu Daya Lemah anu tos aya dina ios sareng macOS, anu dasarna ngagantungkeun kagiatan latar sareng ngirangan kinerja alat pikeun ngahemat umur batre.

Fungsi anu pikaresepeun pisan khususna sabab salah sahiji hal anu kakurangan Apple Watch nyaéta umur batre. Ku alatan éta, éta pasti fungsi lila-tunggu, tapi Abdi henteu resep yén éta éksklusif pikeun Series 8.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.