Naon anu anjeun komitmen ku narima perjanjian lisénsi perangkat lunak El Capitan?

kontrak lisénsi OSX el capitan

Sapertos seueur jalmi, kuring bahkan henteu repot maca perkawis légal dina perjanjian lisénsi perangkat lunak OSX El Capitan, sareng ku 'Tampi' kuring réngsé. Pangacara sareng pamekar Robb Schecter, lungguh sabari maca perjanjian lisénsi 'El Capitan', teras ngajelaskeun batasan anu dikandungna sahingga anjeun henteu kedah. Anjeun henteu ngagaduhan 'El Capitan' nalika ngaunduh salinan sistem operasi ti Mac App Store, éta saéstuna anjeun nginjeum sistem operasi ti Apple. Ieu matak heran, sabab ieu kumaha parangkat lunak parantos didistribusikeun salami mangtaun-taun. Tapi saur kuring seueur jalma anu terang kana watesan El Capitan, sapertos anu aya hubunganana sareng virtualisasi, panggunaan bisnis, sareng seueur deui.

osx-el-capitan-1

Kuring kedah nunjukkeun yén kuring ahli hukum anu gaduh pamahaman lisénsi, mérek sareng hak cipta anu saé. Abdi ogé pamekar parangkat lunak anu gaduh 20 taun pangalaman. Janten kuring ngarusak lisénsi pikeun ningali kontrak ieu dilakukeun. Robb Schecter.

Dentro de pangpentingna Kami nyorot 9 ieu:

  • Apple henteu ngical perangkat lunak ieu pikeun anjeun. Masih aya milik anjeun, nyatana anjeun ngan ukur nginjeum, sapertos parangkat lunak Apple anu sanés.
  • Anjeun tiasa nganggo 'El Capitan' dina dua mesin virtual, sareng dina hiji komputer, tapi mesin virtual ieu henteu tiasa dianggo pikeun bisnis (kacuali anjeun pangembang).
  • Fon anu disertakeun ku 'El Capitan' ogé dipinjamkeun ka anjeun, anjeun sanés milikna.
  • Anjeun teu kéngingkeun ngaréka sora jam.
  • Tayangan slaid anu didamel nganggo aplikasi 'Poto' henteu tiasa dianggo pikeun tujuan komérsial.
  • Anjeun teu tiasa nganggo 'El Capitan' kalayan salinan haram saha waé.
  • Ngajalankeun 'El Capitan' dina Hackintosh, sareng perangkat keras sanés Apple, haram pisan.
  • Anjeun teu kedah ngajalankeun pembangkit listrik tenaga nuklir nganggo 'El Capitan', atanapi ngirimkeun parangkat lunak ka Sudan.
  • Ngagunakeun pidéo MPEG / H.264 / AVC anu didamel dina Mac pikeun kaperluan komérsial peryogi lisénsi tambihan pikeun énkripsi.

Jelas Apple henteu béda ti batur nalika ngeunaan lisénsi parangkat lunak. Sareng sapertos perusahaan sanésna, Apple kaiket ku pasatujuan hukum ieu, janten unggal kecap anu dipilih, dilakukeun sacara taliti pikeun ngawatesan tanggung jawab saloba mungkin. Syarat sareng kaayaan perjanjian lisénsi Apple tiasa dipendakan di dieu. Téks lengkep perjanjian lisénsi akhir pikeun 'El Capitan' sayogi dina halaman wéb Apple dina bentuk dokumén PDF.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Fransiskus Soler cenahna

    Éta moal aya hubunganana sareng naon anu kuring badé nyerat
    Tapi kumargi pembaruan henteu tiasa nga-restart deui
    Éta salawasna kedah tunda heula
    Kami seueur anu gaduh masalah anu sami
    Wujudkeun salira !!!!!!! Urang peryogi bantosan !!!!

    1.    Jesus Arjona Montalvo cenahna

      Hai Fransis, hiji patarosan, naha anjeun ngénggalan ti Mac App Store, atanapi anjeun masangkeun ti mimiti?

  2.   Gambar placeholder Juan Luis Castillo cenahna

    Kuring dipasang ti mimiti sareng sadayana henteu kunanaon. Pareuman rupa