Naon AirPort sareng kanggo naon?

Sababaraha kali urang mendakan produk apel yén aranjeunna henteu pati dikenal sareng fungsina ngajantenkeun urang panasaran. Dinten ieu kuring masihan anjeun penjelasan ringkes ngeunaan AirPort, upami éta fungsional sareng upami éta mésér.

AirPort ku Apple

Mimiti urang kedah terang éta apel anu anjeun milari nyaéta yén sadaya alat anjeun saling nyambung tanpa aya komplikasi sakumaha anu parantos urang tingali sareng AppleTV sareng alat anu penting pisan anu urang anggo dina sadaya alat kami, iCloud Pikeun éta apel Éta ogé parantos prihatin sahingga di bumi sareng kantor kami gaduh kamungkinan berinteraksi sareng alat éksternal.

MC414_AV2 MC414_AV3_GEO_EMEA_LANG_ES

Sakumaha urang tingali dina gambar, AirPort Éta diwangun ku 5 input sareng tombol alit. Palabuhan anu munggaran, aya di kénca gambar, kanggo sambungkeun kabel listrik ayeuna, dituturkeun ku a sambungan éternet di mana urang bakal nyambungkeun kabel tina modem konvensional kami ka AirPort sareng kitu urang bakal angkat AirPort ngatur jaringan internét urang.

Port ethernet ieu bakal bébas nyambungkeun komputer nganggo kabel. Dihandap ieu kami mendakan a Palabuhan USB anu bakal ngamungkinkeun kami ngarobih printer konvensional kana Tipi udara nyaéta, upami printer anjeun ngan ukur nyambungkeun ku kabel usb, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta sambungkeun kana AirPort, ngonpigurasikeun tina Mac sareng voila, anjeun ayeuna tiasa nyetak nirkabel tina naon waé iDevice.

Salah sahiji fungsi anu kuring paling resep nyaéta ku nganggo kabel audio atanapi kaluaran bantu anu disambungkeun kana amplifier atanapi peralatan sora urang tiasa nyababkeun audio tina alat urang.apel sacara nirkabel ti mana waé di bumi urang atanapi dimana urang nyambungkeun AirPort, sapertos urang di Apple TV, urang ngan ukur milih AirPort sareng siap!

Tungtungna, tombol leutik anu urang mendakan di belah katuhu sadayana nyaéta ngahurungkeun deui Angalaporkeun upami urang ngagaduhan masalah sareng hoyong ngonpigurasikeunana ti mimiti.

Setélan AirPort

Konfigurasi na langkung gampil tibatan anu anjeun pikirkeun. Di Mac anjeun ngan ukur kedah milarian Utiliti AirPort sareng bakal katingali ku anjeun langsung nalika dina alat ios anjeun ngan kedah ngaunduh aplikasi gratis Angalaporkeun de la App Store sareng anjeun bakal ngagaduhan sadayana dina aplikasi pikeun ngonpigurasikeunana.

wifi_dual_image

Sakumaha urang tingali dina gambar éta Bandara nganyatakeun Éta bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngonpigurasikeun jaringan Wi-Fi pribadi, disumputkeun atanapi tamu supados langkung saé ngatur alat-alat anu nyambung kana jaringan kami, salian ti tiasa ngonpigurasikeun dua jinis jaringan band 2,4 Ghz pikeun alat sateuacan iPhone 4s sareng pita tina 5 Ghz pikeun alat engké.

Salajengna, salah sahiji fungsi utama nyaéta ngagedekeun sinyal wifi sareng anjeun bakal nampi langkung seueur panarimaan ti mana waé anjeun sareng alat anu nyambung.

Potret layar 2014-07-25 di 11.11.51 (s)       MC414_AV1 Potret layar 2014-07-25 di 11.11.26 (s)

 

Potret layar 2014-07-25 di 11.08.16 (s)

 

Sajaba ti Bandara nganyatakeun urang gaduh anjeunna Bandara Capsule Waktos Ekstrim éta sasarengan sareng fungsi anu sami anu parantos ditingali, nambihan tilu anu énggal sareng rada pikaresepeun. Anu kahiji nya éta kalebet hard drive tina 1 TB dugi ka 3 TB anu bakal teras-terasan ngadamel cadangan sadaya urang Mac.

Kadua, upami urang nyambung ka AirPort Extreme hard drive usb éksternal kami tiasa ngabagi inpormasi anjeun sacara nirkabel ka sadaya alat kami anu nyambung kana jaringan

Sareng pamustunganana, kami bakal ngagaduhan langkung port ethernet sareng cakupan anu langkung lega pikeun jaringan Wi-Fi kami sabab kami tiasa nempatkeun hiji di ruang tamu sareng hiji di kamar kami sareng bandara ekstrim bakal ngulang sareng ngagedékeun sinyal jaringan Wi-Fi urang ti bandara express.

Potret layar 2014-07-25 di 11.09.15 (s)

 

Kalayan naon anu parantos didongéngkeun, pikeun kuring pribadi pameseranna mangrupikeun pilihan anu saé upami bumi atanapi ruang damel anjeun ageung sareng internét anjeun henteu ngagaduhan sinyal Wi-Fi anu saé, ogé upami anjeun salah sahiji anu henteu resep pisan kabel. teuing éta mangrupikeun pilihan anu saé pikeun musik, printer sareng file anjeun dibagi terus tanpa kedah hariwang ngeunaan koneksi sareng sajabina apel salawasna narékahan pikeun masihan kami kanyamanan sareng langkung ti éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   jose luis rojas box cenahna

    Halo tulisan anu saé, tapi anu kuring ogé hoyong terang upami éta teras kedah dipasang kana router atanapi henteu. Sareng upami kuring ogé tiasa nyiptakeun awan pikeun aksés ti luar
    hatur nuhun

  2.   David marsinyach cenahna

    Airpot Expres kedah disambungkeun kana router, ngalangkungan Wi-Fi, atanapi éta langsung kedah ngaganti router anu disayogikeun ku perusahaan.

  3.   luis muñoz cenahna

    Tulisan anu saé

  4.   Arturo cenahna

    Abdi hoyong anggo éta pikeun manjangkeun cakupan wi-fi di bumi. Naha réuter utamina ogé apel?