Naon hartosna sora anu béda tina AirTag

Airtag

Pangrojong téknis Apple parantos ngunggah tutorial anu pikaresepeun pikeun YouTube anu ngajelaskeun harti éta sora béda nu bisa ngaluarkeun AirTag. Hiji video anu kuring nyarankeun nonton.

Kusabab cara éta, nalika urang papanggih a Airtag tina muhrim atawa salah sahiji urang tur mimitian emitting bip husus, urang geus nyaho naon hartina, sarta teu kudu buka Google pikeun manggihan. Janten hayu urang tingali jinis panggeuing naon anu tiasa dicobian ku AirTag pikeun nyarios ka urang nalika disada.

Hiji AirTag teu boga layar, ngan leutik spiker nu bip. Ku kituna éta cara anjeunna komunikasi jeung luar, dina touch tina kacapi. Sarta eta boga lima tipena béda sora, pakait sareng pesen husus pikeun pangdéngé. Boh pamaké na, atawa jalma kanyahoan anu geus kapanggih eta leungit.

Sarta saprak gambar (jeung sora) patut sarébu kecap, Rojongan Apple geus dipasang dina YouTube a video tutorial ngécéskeun harti sagala nada béda bisa emit AirTag. Janten hayu urang terangkeun naon éta. lima béja béda.

  • Wilujeng sumping sareng sambungan kana batréna: Sora ieu diputer sawaktos Anjeun pertama nyetél AirTag sareng sawaktos Anjeun nyambungkeun batréna.
  • Konfigurasi réngsé: Ieu dikaluarkeun nalika AirTag geus ngonpigurasi tur siap dipaké.
  • neangan: Sora ieu diputer nalika anjeun mendakan AirTag nganggo aplikasi Find My dina iPhone anjeun.
  • pindah sareng anjeun: Maén nalika hiji AirTag kanyahoan geus pindah sareng anjeun bari.
  • Tangtukeun lokasi AirTag nu mana sareng anjeun: Bip ieu kadéngé nalika anjeun mendakan AirTag anu teu dipikanyaho anu parantos anjeun bawa caket sareng aplikasi Find.

Ieu mangrupikeun daptar sora anu tiasa dilakukeun ku AirTag. Tapi alarm ieu tiasa robih upami Apple ningali pas, ngan ukur nganggo pembaruan alat. Hal sapertos kieu parantos kajantenan awal taun ieu, nalika perusahaan mutuskeun ningkatkeun volume tina bewara kalima dina daptar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.