Numutkeun Kuo, kacamata Virtual Reality bakal nganggo pangecas anu sami sareng 14 ″ MacBook Pro

Kacamata AR

Urang teruskeun rumor ngeunaan kamungkinan peluncuran taun ieu tina kacamata kanyataanana maya ku Apple. Kacamata ieu anu sababaraha gosip parantos dileupaskeun kumaha aranjeunna tiasa, ayeuna nyarios yén aranjeunna tiasa nganggo pangecas anu sami anu dianggo sareng MacBook Pro. carjer 96W sarua.

Ming-Chi Kuo terus ngaluarkeun inpormasi sareng / atanapi gosip ngeunaan kumaha tampilan kacamata realitas maya Apple ka hareup. Dipiharep hadir a kombinasi fitur augmented reality sareng virtual reality. Hal ieu ogé diperkirakeun yén pamaké nempatkeun dina alat tur bisa berinteraksi sareng eta ngaliwatan tampilan OLED resolusi ultra-luhur. Kalawan aranjeunna on, lingkungan maya sabudeureun urang bisa rendered.

Kabéh téhnologi ieu ngajadikeun batréna boga harti husus sarta nyandak on loba pentingna. Ningali biaya anu kedah dibangkitkeun, penting pisan yén éta tiasa dicas gancang sareng batréna tiasa salami mungkin. Anu kadua anu paling hese pikeun direngsekeun saprak beuki batré, beuki beurat dina gelas Sareng éta hartosna urang henteu tiasa gaduh set anu sami kanggo lami. Sedengkeun pikeun sistem ngecas, éta anu difokuskeun ku Kuo ayeuna.

analis nyebutkeun yen kacamata kanyataanana maya aranjeunna bakal nganggo carjer anu sami sareng MacBook Pro 14 inci. Hartina, carjer 96 watt. Ieu bisa jadi teu hijina kasaruaan jeung Mac, kamungkinan yén maranéhna ogé boga chip M1 najan ogé dikabarkan yén éta bisa ngagunakeun Neural Engine leuwih gancang dina urutan pikeun nganalisis gambar leuwih gancang ti sanggeus kabeh. tujuanana.

Urang kudu ngadagoan lila Sareng upami gosipna leres, éta bakal di ahir taun ieu nalika urang tiasa ningali Tim Cook nampilkeun hiji hal deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)