OS X 10.11.1 Béta Ayeuna Sayogi pikeun Unduhan Pamekar

OS X 10.11.1-El capitan-béta-0

Apple parantos ngaluarkeun versi béta pangheulana OS X 10.11.1 pikeun sadaya pamekar anu ngadaptar dina program Apple pikeun Mac OS X. Versi sawangan awal OS X El Capitan 10.11.1 béta 1 sumping kalayan ngawangun 15B17c.

Kami tetep henteu terang naon fitur anyar OS X 10.11.1 anu parantos diintegrasikeun dina waktos ayeuna, bahkan tanpa OS X El Capitan parantos kaluar, atoh éta janten prakték umum di Apple kumargi tanpa jalan jauh anjeun bakal émut ios 9 ngabebaskeun, anu diterbitkeun teu lami saatos versi béta ios 9.1.

Apple apps- osx el capitan-ios 9-1

Umumna update leutik hiji-hiji Fokus OS X dina perbaikan bug minor, pamutahiran kinerja, sareng ngadukung fitur tambahan.

Pamekar Mac tiasa ngaunduh vérsi béta ieu OS X 10.11.1 ngalangkungan halaman wéb resmi Pusat Pamekar atanapi sapertos biasa, cukup ku buka tab pembaruan di App Store.

Kinten-kinten OS X 10.11.1 beta 1 ogé bakal sayogi dina waktos anu sanés pikeun sadaya pangguna Mac éta ngadaptar dina program béta umum ti Apple, nanging ayeuna ngan ukur aya pikeun pamekar anu kadaptar.

Sakumaha biasana urang sok nyarankeun yén anjeun ngan ukur nganggo jinis versi béta ieu dina lingkungan uji sareng sanés salaku sistem utami, kumargi panginten aya kagoréngan maka salinan cadangan kedah didamel heula.

Kanggo clueless, OS X El Capitan teu acan aya saluareun vérsi béta. OS X El Capitan 10.11 ayeuna dina fase Golden Master, OS X El Capitan 10.11 dijadwalkeun dileupaskeun ka masarakat umum, 30 Séptémber salaku unduhan gratis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.