Otoritas California nyarankeun Apple ngabatalkeun presentasi na kusabab coronavirus

Santa Clara

Tangtosna kami henteu ngantepkeun anu urang lebet kana anu sanés sareng ayeuna Pamaréntah California nembongan nyarankeun Apple sareng merk Amérika Kalér sanés sapertos Tesla, Google, Intel, Nvidia, Adobe atanapi Netflix anu ngabatalkeun acara, presentasi sareng presentasi sanésna kusabab coronavirus.

La rekomendasi Éta valid pikeun sadaya mérek sareng ieu kusabab kajadian ieu perusahaan ageung sapertos Apple ngalangkungan perpindahan jalma-jalma: Dina kasus Apple kami jelas yén WWDC pikeun bulan ieu bakal digantungkeun ku utas upami henteu ngomong moal lumangsung, tapi Dinten ieu hiji-hijina hal anu tiasa dibatalkeun ku Apple nyaéta konci anu henteu dikonfirmasi pikeun bulan Maret ...

Teu aya catetan resmi intina ieu, Apple henteu mastikeun naon-naon dina waktos ayeuna tapi diperkirakeun ngalakukeun éta dina sababaraha dinten ka payun sareng Rekomendasi Santa Clara County, Kanggo perusahaan ngagantungkeun atanapi ngahindarkeun ngalaksanakeun jenis acara ieu nempatkeun sagala rupa jalur. Sigana mah sagala hal éta nyababkeun kajadianana sareng aranjeunna ogé dicarioskeun dina pernyataan anu sami pikeun nyegah ngumbara di luar nagara supados henteu katépaan, boh éksékutip boh pagawé sorangan.

Acara ageung mimiti taun ayeuna éta dibatalkeun nyaéta Mobile World Congress anu diayakeun ku GSMA, kajadian anu Apple henteu ngagaduhan ayana tapi saatos ieu, acara penting anu sanés sapertos Google i / O, acara olahraga sapertos GGPP kajawaraan dunya motor, maraton penting, acara bersepeda sareng sajabana anu panjang. Salaku tambahan, sababaraha presentasi sareng acara terus turun tina daptar ayeuna, janten henteu heran yén firma Amérika Kalér ieu nguping sareng ngahindaran kajadian masal, hal anu bakal mangaruhan Apple sareng intina.

Éta henteu resmi tapi aranjeunna nyarioskeun presentasi Apple pikeun Ahir bulan ieu, mudah-mudahan tiasa dilaksanakeun tanpa masalah tapi tina naon anu urang tingali éta katingalina lumayan parah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.