Pasar swalayan ALDI nampilkeun «AirPods Pro» mirah na

Headphone ALDI

Sareng nyaéta anu ayeuna urang tiasa mendakan sadaya jinis headphone anu mirip sareng Apple's AirPods Pro dina pasaran. Salinan AirPods ieu dina hal desain, bakal sayogi Sabtu payun, 6 Maret di tempat anu kawéntar Ranté supermarket ALDI. Jelas éta sanés perkawis AirPods sareng kami henteu percanten yén aranjeunna ngagaduhan sora anu spektakuler tapi kamiripan fisikna sareng AirPods parantos masihan publisitas anu berharga pisan dina média khusus di Apple.

éta desain ampir sami sareng anu ditingalikeun ku Apple's AirPods Pro sareng ieu ngajantenkeun jalma diperhatoskeun. Upami salian ti desain ieu anjeun nambihan hargana murah pisan, éta tiasa janten laris. Sareng aya seueur jalma anu ningali desain headphone ieu sareng harga anu murah na hoyong nyobian.

ALDI "AirPods Pro" bakal ngarugikeun 10 euro

Kuring terang, harga "AirPods Pro" ALDI bakal 10 euro sareng kuring yakin seueur jalma bakal milari aranjeunna nalika ngaluncurkeun Sabtu payun, 6 Maret. Henteu diragukeun yén ranté supermarket Jérman henteu nunjukkeun kacurigaan ngeunaan nyalin desain Apple sacara harfiah, anu urang henteu jelas ngeunaan éta sora caket teuing ka éta ...

Henteu seueur teuing detil ngeunaan spésifikasi salinan AirPods Pro ieu tapi kami yakin éta bakal janten headphone saderhana, tanpa ngecas nirkabel, kalayan port sambungan anu ngecas anu tiasa janten USB-C sareng sapertos anu parantos urang tingali dina pencét release aranjeunna bakal ngagaduhan sambungan Bluetooth 5.0, bakal dijual hideung bodas sareng ogé ku ngecas opat puluh menit bakal dugi sakitar opat jam. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.