Pegatron ogé milarian tempat di Vietnam

Tim Cook Pegatron

Hiber perusahaan ka Vietnam ti Cina janten penting pisan nalika urang ningali perusahaan anu ngagaduhan hubungan langsung sareng Apple. Tarif anu ditetepkeun ku pamaréntah Amérika Kalér sareng kabutuhan pikeun gaduh sakedik masalah dina kadua arah éta ngajantenkeun perusahaan anu ngahasilkeun sareng ngadamel alat pikeun Apple milarian jalan kaluar tina masalah anu tiasa timbul tina tegangan perdagangan anu aya diantara Amérika Serikat sareng Amérika Serikat. Cina. Dina hal ieu Pegatron bakal milari tempat di Vietnam pikeun ngawangun pabrik énggal di beulah kalér nagara.

Maksud perusahaan ageung ieu jelas sareng nyanghareupan pajak anu didirikeun dina perdagangan sareng Cina tiasa janten masalah sareng di Bloomberg, aranjeunna ngumumkeun yén saatos nyéwa fasilitas di Haiphong, aranjeunna bakal milari hal anu dibereskeun di Vietnam kanggo dibéréskeun sareng ngahasilkeun atanapi ngarakit produk Apple di ditu.

Wistron sareng Hon Hai, Éta mangrupikeun dua produsen alat Apple anu parantos resmi didirikeun di Vietnam sareng perusahaan nyalira. Sadayana nunjukkeun yén aranjeunna tungtungna bakal kedah netep di luar Cina upami aranjeunna hoyong teras damel sareng Apple sareng salaku sobat dalit kuring bakal nyarios, saha anu teu hoyong damel sareng Apple ayeuna? Jelas yén perang dagang antara Amérika Serikat sareng Cina nganyenyeri perusahaan sareng éta sababna diversifikasi dina pembuatan produk na tiasa seueur ngabantosan Apple dina hal ieu, tapi langkung diperyogikeun sareng ayeuna pabrik ageung ngalih. Indonésia, India sareng daérah Asia anu sanés diuji pikeun ngahasilkeun produksi kusabab masalah anu aranjeunna gaduh di Cina ku tugas sareng pajeg.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.