Pelepasan sandiwara dokumenter Beastie Boys Story dibolaykeun

Budak lalaki beastie

Apple sacara resmi ngaluarkeun trailer munggaran pikeun dokumenter Beastie Boys Story, dokumenter anu ditémbak ku Spike Jonze anu mimitina kagungan dijadwalkeun dipidangkeun di SXSW, salah sahiji acara pilem, musik sareng televisi paling penting anu dilaksanakeun unggal taun di Amérika Serikat sareng éta éta dibatalkeun kusabab coronavirus.

Ku henteu sanggup nampilkeun sacara resmi dokumenter anyar ieu, Apple parantos ngarencanakeun bawa ka bioskop IMAX 2 April payun tina dokumenter ieu sareng éta moal dugi ka kaping 24 nalika éta sacara resmi sayogi dina layanan vidéo streaming Apple. Kusabab coronavirus, dokumenter anyar ieu bakal tayang langsung dina Apple TV +.

Juru bicara Apple, anu parantos dihubungi ku Deadline, nyatakeun yén:

Prioritas pangluhurna kami nyaéta kaséhatan pamirsa sareng padamel urang, ogé kulawarga sareng komunitasna. Kusabab pandemi COVID-19 sareng panutupan téater anu aya di sanés nagara, kami parantos mutuskeun pikeun nunda siaran téater 'Beastie Boys Story' ka tanggal engké, anu bakal diumumkeun gancang-gancang. Panyekel tikét IMAX tiasa nampi pengembalian dana ku ngahubungi téater lokalna. Beastie Boys Story, diarahkeun ku Spike Jonze, bakal tayang dina Apple TV + tanggal 24 April.

Apple henteu ngan ukur kapaksa waé reureuh atanapi langsung ngabolaykeun perdana tina sababaraha serial atanapi pilem na, tapi salaku tambahan, éta ogé ngabolaykeun syuting sababaraha séri na sapertos The Morning Show, Kanggo sadaya umat manusa sareng Tingali, tilu taruhan utama Apple pikeun layanan vidéo streaming na, sadayana kusabab viruscorona.

Sareng upami sanés sanés virus corona, éta akibat masalah pelecehan seksual salah saurang produser, sapertos kasus pilem The Banker, séri anu ogé dijadwalkeun premiere di bioskop, tapi kusabab skandal éta sareng engké coronavirus, éta parantos langsung ngahontal Apple TV +.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.