Penjualan MacBook naék 94% dina kuartal kahiji taun ieu

MacBook

Dina kuartal kahiji taun ieu Apple parantos ngical ampir 6 juta MacBooks. Angka na perkiraan, kumargi perusahaan henteu biasana masihan seueur inpormasi ngeunaan penjualanana, sanaos inohong anu pamer.

Pasti era anyar Macs Silikon Apple Éta parantos suksés pikeun perusahaan. Taruhan anu picilakaeun ku Apple, dina waktos pandemi global lengkep, tapi tanpa diragukeun anu leres. Sareng ayeuna, iMac anu munggaran ogé muncul sareng prosésor M1. Waktos anu saé pikeun Apple, henteu diragukeun.

Apple parantos ngical perkiraan 5,7 juta tina MacBooks dina kuartal kahiji 2021, dumasar kana perkiraan penjualan laptop anyar anu diterbitkeun kiwari ku Strategi Analytics.

Angka éta kaasup penjualan modélna MacBook Pro y MacBook Air, teu kaasup Mac mini, Mac Pro, sareng iMac. Nyaéta, ngan ukur laptop perusahaan.

Apple mangrupikeun produsen laptop kaopat panggedéna di dunya, labuh Dell, HP sareng Lenovo, kalayan tilu perusahaan ngintunkeun antara 10 sareng 16 juta laptop salami kuartal kahiji 2021.

5,7 juta laptop anu dijual ku Apple parantos ningkat 94 persén dibandingkeun sareng 2,9 juta anu ditagih dina kuartal taun sateuacanna. Sadaya ieu berkat pertumbuhan anu kuat anu datang tina paménta anu teras-terasan ti pangguna anu damel atanapi diajar di bumi kusabab pandemi, sareng panarimaan anu saé pangguna pikeun Mac anyar kalayan prosesor. M1.

Pangsa pasar Apple pikeun triwulan 8.4 persén, dibandingkeun sareng 7.8 persén taun ka tukang. Lenovo y HP aranjeunna teras janten pamimpin pasar, ngajual rupa-rupa laptop anu ngajalankeun Windows sareng Chromebooks, kalayan pertumbuhan anu kuat dina sektor pendidikan, utamina kusabab harga aranjeunna.

Alus penjualan hatur nuhun ka M1

Render MacBook Air

MacBook Anyar diharepkeun dileupaskeun teu lami.

Total penjualan laptop ningkat 81 persén sataun-langkung-taun diantara sadayana padagang utama. apel Khususna, éta panginten tiasa ningali pertumbuhan anu penting, berkat peluncuran Nopémber 1-inci MacBook Pro M13 sareng MacBook Air.

Apple sigana bakal ngajaga pertumbuhan penjualan PC na nalika siapkeun ngenalkeun model Apple Silicon anu anyar, bahkan langkung kuat akhir taun ieu. Gosip nunjukkeun yén aya modél anu diperbarui tina 16-inci MacBook Pro siap diluncurkeun, sareng a iMac M1 langkung ageung dibanding ayeuna 24-inci. Apple ogé diarepkeun ngenalkeun MacBook Air énggal sareng MacBook Pro énggal, tapi aranjeunna henteu tiasa dugi ka 2022.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.