'Perang Dunya Katilu' sareng SKYHILL di Mac App Store

KULIT

KULIT mangrupakeun Roguelike RPG dina dunya apokaliptik, parantos diluncurkeun di Mac App Store nembé pisan, kaping 24 Oktober 2015, sareng hargana murah 14,99 €. SKYHILL nyandak anjeun kana 'Perang Dunya Katilu' dimana anjeunna néwak anjeun nyumput di penthouse mewah anjeun di Skyhill Hotel, dimana bioweapon nyandak unggal tilas kahirupan anu dipikaterang. Anjeun bakal ngalaman sagala rupa masalah mutan dimana-mana, sumberdaya anjeun parantos béak, sareng anjeun kedah milarian tuang.

Asup kana jas roguelike Palasik, sahingga di unggal buruan sacara acak bakal ngahasilkeun saratus lanté hotél. Éta klasik Kaulinan salamet di mana urang kedah ngatur sumberdaya anu urang tingali, kenalkeun sesa jalma anu cicing di hotél ngalangkungan objék anu urang mendakan di kamar, ngadamel senjata sareng nyanghareupan mutants anu béda-béda gelut basis giliran. Kaulinan hurung Español terus we tinggalkeun maneh a SKYHILL midangkeun Spanyol.

https://www.youtube.com/watch?v=suyJzrpxyHY

Fitur utama:

  • Tiap gim béda-béda, hatur nuhun kana peta anu dihasilkeun sacara acak.
  • Kéngingkeun pangalaman, nyiptakeun senjata sareng milari barang anu berguna.
  • Nyanghareupan legion mahluk ngalamun.
  • Tujuan pikeun sirah atanapi awak, tapi sok pilih wijaksana.
  • Sadayana anu anjeun mendakan tiasa manpaat pikeun anjeun.
  • Tingkat kasulitan masihan anjeun kasempetan pikeun salamet sadaya ieu atanapi nyanghareupan kaayaan anu pang parahna.
  • Buka akhir ... Naha masih aya harepan? Datangna sareng terang!
  • Kamampuh khusus anu béda pikeun muka konci.
  • Giliran gelut sareng sistem résiko sareng hadiah anu canggih.
  • Wisata gancang berkat lift.

rinci:

  • kategori: Kaulinan.
  • Dipasang: 24/10/2015.
  • Versión: 1.0.
  • ukuran: 221 MB
  • basa: Español, Jérman, Breton, Cina, Koréa, Perancis, Inggris, Italia, Jepang, Polandia, Rusia.
  • Pamekar: Daedalic Entertainment Gmbh.
  • kasaluyuan: OS X 10.7 atanapi engké

Mésér SKYHILL langsung ti Mac App Store tina tautan di handap ieu, kuring miharep anjeun resep game na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.