13 × 13 Podcast: Layar Rusak? Muhun anjeun ngalereskeun eta sorangan

podcast anyar

Kamari, Senén, saatos sababaraha waktos nyobian format podcast énggal, Apple ngamimitian sakedik langkung lami tibatan biasana. podcast urang hirup. Mimitina kami ngarepkeun yén kami moal ngagaduhan deui masalah "teknis" dina aliran YouTube kami dina sababaraha minggu ka hareup, éta sahenteuna anu dipikahoyong tapi kami parantos terang yén ieu mangrupikeun hal anu tiasa kajantenan. Sacara prinsip, pangguna anu ngadangukeun kami langsung dina podcast, ngan ukur bédana anu anjeun perhatikeun nyaéta yén podcast robih ti Salasa ka Senén.

Saatos netelakeun ieu, urang angkat sareng naon anu dipikaresep ku urang, nyaéta eusi podcast Apple. Warta ngeunaan pangguna anu ngahaja ngelek AirPod mangrupikeun anu muka épisode kamari, tapi urang nyarioskeun topik anu langkung penting sapertos perbaikan kabuka pikeun pangguna Apple. Leres, program perbaikan dimana unggal pangguna tiasa ngalereskeun alatna di bumi. Ieu sareng urusan ayeuna anu sanésna mangrupikeun protagonis dina podcast.

Ieu link kanggo anjeun lebet saluran YouTube kami sareng anjeun tiasa nuturkeun kami dina épisode salajengna langsung atanapi anjeun tiasa nikmati podcast anu diterbitkeun dina iTunes keur ngadangukeun éta iraha sareng dimana anjeun hoyong. Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi saran sareng anjeun pikir kami tiasa masihan koméntar kana éta dina podcast anjeun tiasa langsung ngalaksanakeun obrolan anu aya di YouTube, nganggo hashtag #podcastapple dina Twitter atanapi tina saluran Telegram kami Peryogi diperhatoskeun yén éta gratis kanggo sadayana sareng aya seueur urang.

Sareng deui urang kedah hatur ka sadayana anu hadir pikeun perusahaan anjeun dina waktos anu saé ieubeuki seueur pangguna pendak langsung sareng naroskeun kami langsung ngeunaan arus téknologi Apple, produkna sareng ogé masalah sanés anu teu aya hubunganana sareng Apple. Pikeun tim éta bener pelesir pikeun ngabagi sadaya pangalaman urang sareng kenal ka anjeunKami arepkeun yén komunitas pangguna ieu terus bertambah unggal dinten.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.