Reuwas Apple ngaluarkeun pembaruan énggal pikeun HomePods

Mini warni HomePod

Sigana mah sanggeus panungtungan 15.5 update tina HomePod na HomePod mini software aya masalah nalika maén musik. sarta Apple geus ngan dibereskeun eta kalawan update anyar, éta 15.5.1, nu ngabenerkeun kasalahan ieu.

Janten spiker Apple anjeun badé nampi vérsi énggal parangkat lunak na ayeuna. Upami anjeun ngagaduhan minggu kamari ieu stoppage kaduga nalika maén laguIeu bakal direngsekeun dinten ieu.

Kirang ti sajam ka tukang Apple ngarilis update anyar, 15.5.1, pikeun HomePod jeung imah pod mini, ngan saminggu satengah sanggeus sékrési software versi 15.5.

Sarta eta geus update anyar jadi mindeng sanggeus hiji saméméhna sabab sigana yén sababaraha pamaké tina dua model spiker Apple kungsi ngalaman masalah ngadengekeun musik. Husus, playback dieureunkeun sanggeus sababaraha detik dimimitian, kawas éta. Kasalahan anu teu tiasa dibayangkeun dina alat anu dirancang khusus pikeun ngadengekeun musik.

Bug ieu geus dibereskeun sakumaha dituduhkeun dina catetan versi software anyar ieu: apdet HomePod 15.5.1 alamat masalah anu bisa ngabalukarkeun musik eureun maén sanggeus waktu anu singget sanggeus dimimitian playback.

Anjeun teu kedah ngalakukeun nanaon. Parangkat lunak HomePod update otomatis on HomePod iwal fitur nu ditumpurkeun. Tapi upami anjeun hoyong mastikeun, tina aplikasi "Home" dina iPhone anjeun tiasa "maksa" HomePod anjeun pikeun ngapdet.

Dibikeun rurusuhan anu dicandak ti Cupertino pikeun ngaluncurkeun pembaruan parangkat lunak énggal ieu pikeun HomePod sareng HomePod mini, éta hartosna kasalahanna parantos nyebar, sareng aranjeunna henteu gaduh pilihan tapi nyandak tindakan dina masalah éta sareng ngabenerkeunana pas. sabisa-bisa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.