Safari 15.1 beta nambihan pilihan tab gaya-lami di macOS Catalina sareng Big Sur

Safari 15

Kayaning macOS Monterey dina vérsi beta Release Candidate (RC) diluncurkeun saatos acara Apple dinten Senén, 18 Oktober, versi béta panganyarna tina Safari 15.1 pikeun macOS Big Sur sareng pamekar macOS Catalina Éta ogé nunjukkeun tab sareng desain sateuacan anu ayeuna. Ieu ngandung harti yén pangguna bakal tiasa milih pilihan manajemén tab anu dipiboga ku pangguna anu henteu ningkatkeun kana Safari 15.

Dina tiap hal pilihan tab ayeuna ogé bakal sayogi pikeun anu henteu hoyong ngarobih. Anu urang gaduh didieu mangrupikeun pilihan parobihan format anu pikaresepeun pikeun anu masih teu adaptasi sareng modél anyar ngatur tab dina peramban Apple.

Penting pikeun nyatakeun yén pilihan manajemén tab ieu ditawarkeun salaku alternatip dina setélan dina versi béta ieu, tah masing-masing bakal tiasa milih jinis desain soca anu aranjeunna pikaresep. Kontroversi anu diangkat saatos pembaruan peramban tiasa dinomeran sababaraha dinten na. Format tab anyar ieu leres yén éta tiasa rada "rumit pikeun ngatur" tibatan anu tiheula di Safari, tapi ogé ngagaduhan poin anu dipikaresep.

Pangembang anu kadaptar tiasa ngaunduh sareng masang versi béta anyar Safari 15.1 ku lebet kana Apple Developer Download Portal sareng aksés kana menu Undeuran. Sacara logis, pikeun masang vérsi ieu Safari 15.1 perlu dipasang mostmacOS Big Sur‌ atanapi macOS Catalina anu paling anyar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.