Safari nawiskeun dukungan kanggo favicons nganggo macOS Mojave

Nalika sababaraha dinten ka pengker, sareng urang nyobian émutan beja anu paling penting anu bakal sumping tina panangan versi macOS salajengna, anu disebat Mojave, urang tiasa ningali kumaha, sanaos pernyataan Tim Cook, «macOS Mojave bakal janten parobihan anu saé pisan" parobihanana ngan saeutik, sahenteuna dina hal tingkat fungsional.

Sateuacanna, kami parantos ngawartosan anjeun sababaraha fitur Apple parantos dihapus, sahenteuna dina béta munggaran macOS Mojave, fitur sapertosna Balik deui ka Mac kuring y ngaleungitkeun kamungkinan nambihan akun Facebook sareng Twitter urang nalika ngeunaan ngabagi kontén. Parobihan leutik, anu ayeuna urang kedah nambihan dukungan pikeun halaman wéb favicons di Safari.

Versi panganyarna peramban Apple dina Mac, Safari, nawarkeun kami dukungan pikeun favicons, ikon éta anu ngagambarkeun masing-masing halaman wéb anu kami kadatangan sareng, salaku aturan umum, ditingalikeun di gigir pananda ogé di sisi katuhu alamat. Dimimitian ku versi salajengna tina macOS Mojave, Safari bakal nunjukkeun ka kami favicons dina sadaya tab anu kami buka dina browser, anu ngamungkinkeun urang pikeun langkung gancang ngaidentipikasi tab anu urang pilari.

Fungsi ieu tiasa rada anékdot pikeun seueur pangguna, tapi upami anjeun biasa ngagunakeun Firefox atanapi Chrome, dimana Favicon parantos dipidangkeun sababaraha taun, palaksanaan di Safari parantos diputer. Microsoft mangrupikeun pangotéktak munggaran anu nerapkeun dukungan pikeun favicons sareng ti saprak éta, kaseueuran halaman wéb anu kami kadatangan sacara rutin nawiskeun kami ikon leutik ieu anu tiasa urang gancang ngaidentipikasi tab anu parantos kami buka.

Sajauh, hiji-hijina cara pikeun resep favicons di Safari, éta ngalangkungan aplikasi faviconographer, aplikasi anu kedah teras-terasan dianggo ku sadaya pangguna anu moal tiasa nga-update ka macOS Mojave, diantarana kami mendakan sadayana Mac anu diluncurkeun dina pasaran sateuacan 2012.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)