Steve Wozniak membela hak réparasi gratis

Wozniak

Steve Wozniak Éta bertentangan sareng kabijakan Apple, sareng anjeunna nyangka yén perusahaan kedah bet dina perbaikan gratis alatna. Éta anu dicarioskeun ku pendiri Apple dina wawancara.

Tapi henteu héran. Mimiti, sabab anjeunna henteu numbu ka perusahaan, sareng anjeunna tiasa masihan pendapat naon anu dipikahoyong. Sareng anu kadua yén tukang las langkung cocog pikeun anu bodo tibatan pensil, sareng dipikaharti yén anjeunna badé ngabéla sadayana anu alit ngalereskeun anu milarian hirup di antara obeng sareng tukang las.

Kawijakan Apple bertentangan sareng hak pikeun perbaikan gratis alat anjeun. Dina posisi anu sabalikna, Steve Wozniak parantos masihan koméntar dina wawancara 10-menit ngeunaan pentingna hak pikeun ngalereskeun sareng kumaha alusna. apel dina awal na.

Louis Rossmann Anjeunna kasohor ku gelutna pikeun ngalaksanakeun undang-undang di Amérika Serikat anu langkung milih perbaikan bébas alat éléktronik. Dina akte sareng Steve Wozniak, Rossmann parantos naroskeun pendapatna ngeunaan hal éta. Wozniak nyungkeun hampura bilih anjeunna sibuk pisan, sareng henteu acan tiasa ngabantosan anjeunna dina gelutna, tapi anjeunna langkung milih ideu na pikeun ngalereskeun diri.

Anjeunna ngajelaskeun yén anjeunna resep pisan kana perbaikan gratis sareng sumber terbuka pikeun kéngingkeun skéma perbaikan pikeun parangkat. Sareng anjeunna masihan conto salaku Apel ii.

Anjeunna ngajelaskeun dina wawancara yén Apple II dikirim ka pangguna anu nganggo skéma lengkep tina sirkuit kanggo perbaikan salajengna upami diperyogikeun ku pangguna nyalira. Cenah éta alat mangrupikeun hiji-hijina sumber kauntungan Apple salami sapuluh taun mimiti perusahaan.

Salami kahirupan Apple II, aranjeunna dijual sakitar 6 juta unit. Amarah dina waktos éta. Lalajo video wawancara, sabab éta patut ngupingkeun anékdot anu biasana dicarioskeun ku Woz anu saé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.