11 April: Tanggal balik deui ka padamelan tatap muka di Apple Park

Taman Apple

Pikeun dua taun panjang kami parantos mairan ngeunaan gerakan anu Apple kedah adaptasi pikeun ngabéréskeun pandémik anu mangaruhan sakumna dunya (sareng terus mangaruhanana). Dua taun dimana kaputusan nyeri kedah dilakukeun, tapi aranjeunna salawasna demi kasaéan sadayana. Henteu ngan pikeun Apple sorangan tapi ogé pikeun batur. Tutup Toko Apple, telecommuting, masalah sumberdaya, sareng panutupanana pabrik supplier. Hal anu parantos kajantenan ka sadayana sacara umum sareng seueur anu henteu ngagaduhan tuah sareng kakuatan Apple anu parantos berjuang pisan, saé pisan. Tapi waktosna badé ngeureunkeun sababaraha ukuran sareng éta naha éta 11 April sigana yén seuseueurna karyawan bakal uih deui damel sacara pribadi.

Apple ngarencanakeun kantor hibrida sareng jadwal kerja bumi di hareup. Laporan nyatakeun yén karyawan Apple kedah damel ti kantor sahenteuna sadinten saminggu sateuacan 11 April. Sahenteuna dua dinten saminggu ku 2 Méi sareng sahenteuna tilu dinten saminggu ku 23 Méi. Tilu dinten éta nyaéta Senén, Salasa sareng Kemis, sareng kalolobaan karyawan gaduh pilihan damel jarak jauh dinten Rebo sareng Jumaah.

"Kanggo seueur anjeun, kuring terang yén uih deui ka kantor ngagambarkeun tonggak anu parantos ditunggu-tunggu sareng tanda positip yén urang tiasa langkung pinuh kalibet sareng kolega anu maénkeun peran anu penting dina kahirupan urang. Pikeun batur, teuing bisa jadi parobahan disturbing". Ieu parantos nyatakeun ku CEO Apple, Tim Cook, dina memorandum ka karyawan éta geus meunang média husus Bloomberg.

Sigana mah sadayana parantos réngsé sareng sakedik-sakedik urang bakal pulih normalitas anu ditunggu-tunggu yén hal anu alit dicandak ti urang tanpa peringatan. Apple salawasna leres kalayan langkah-langkah anu dilakukeun ngeunaan pandémik sareng dianggap yén dina ahir Méi sadayana tiasa janten hal anu langkung normal tibatan ayeuna, mangka éta tanda alus. Urang bakal ningali naha kaputusan ieu henteu kedah dibatalkeun sapertos anu kajantenan sateuacanna. Mudah-mudahan henteu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.